Şimdi laptopta HDD vardı SSD taktım, içindeki HDD'yi ise CD-ROM SATA adaptörü ile taktım. Her şey güzel ama HDD'nin içindeki verilere erişemiyorum. Kullanıcılardan tıklıyorum ama hiçbir türlü açılmıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Klasöre çift tıkladığınızda size bir güvenlik sorusu gelecek. Onu onaylayın. Ardından hareketsiz kalsa da verilerinize ve diskin hızına bağlı uzun süre beklemeniz gerekebilir. Üst barda da yeşil yükleme efekti geçecek. Bir süre sonra kullanıcı klasörünü açacak.
Bu esnada bilgisayar tüm alt klasör ve dosyaların izinlerini değiştiriyor. Bu işlem bittikten sonra klasörü açıyor.
Klasöre çift tıkladığınızda size bir güvenlik sorusu gelecek. Onu onaylayın. Ardından hareketsiz kalsa da verilerinize ve diskin hızına bağlı uzun süre beklemeniz gerekebilir. Üst barda da yeşil yükleme efekti geçecek. Bir süre sonra kullanıcı klasörünü açacak.
Bu esnada bilgisayar tüm alt klasör ve dosyaların izinlerini değiştiriyor. Bu işlem bittikten sonra klasörü açıyor.
Güvenlik ayarlarından klasörün ayarlarını yapmanız gerek veya beklemeniz gerek. Yeşil ışık sonlarda dursa bile cihaz işleme devam ediyor. Nasıl ayarlandığını tam hatırlayamadığım için uzak erişim istemiştim :/