Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
HP Omen MAX gaming laptop 16-AH0995ND model laptop kullanıyorum Kendi ekranı 2K OLED 240 Hz harici olarak Samsung 32" 2K 180 Hz monitöre bağlıyorum HDMI üzerinden. Ne yaptıysam 144 Hz üzerine çıkaramadım cihazı. Kablom mu yetersiz yoksa HDMI çıkış desteği mi yetmiyor anlamadım. HDMI 2.1 çıkışı var laptopta yalnızca teknik verisini de ekliyorum.
Yanlış anlamadıysam monitörün portu HDMI 2.0 ondan dolayı desteklemiyor sanıyorum. Bunu iade edip başka bir şey alayım olmazsa ayın 2'sinde aldım 17'sine kadar iade hakkım mevcut.
Evet şimdi fark ettim onu siz söyleyince. 32" boyutlarında ne almak lazım 2k çözünürlükte oyun-kodlama için ne önerirsiniz? tabi 180-200 hz altında da olmamalı. 2k diyorum çünkü laptop ile süreceğim monitörü 5080 mevcut cihazda 4k bayılmadan oynatır mı bilemiyorum o yüzden 2k dedim 4k da olabilir. bütçe max 15-18k bandında düşünüyorum şimdilik
En kötü öyle yapacağım teşekkür ederim detay için. Bir de bir diğer ihtiyacım doğdu samsung arayüzü olan cihazlarda kumandayla baya bir medya işi geziliyor bunu verip hem hz yükseltip hem portu da güncellemiş olsam mı diye düşünmedim değil tek sorun ips'ten va panele geçeceğim o da ne kadar yorar bilmiyorum çok uzun zamandır va panel kullanmadım
HP Omen Max gaming laptop 16-AH0995ND model laptop kullanıyorum kendi ekranı 2K OLED 240 Hz harici olarak Samsung 32" 2K 180 Hz monitöre bağlıyorum HDMI üzerinden. Ne yaptıysam 144 Hz üzerine çıkaramadım cihazı. Kablom mu yetersiz yoksa HDMI çıkış desteği mi yetmiyor anlamadım. HDMI 2.1 çıkışı var laptopta yalnızca teknik verisini de ekliyorum.
DisplayPort ile neden bağlamıyorsun mini DP olması lazım cihazda, ben öyle kullanıyorum. DisplayPort her zaman iyidir. Gecikme olmadan son Hz'yi de alırsın.
DisplayPort ile neden bağlamıyorsun mini DP olması lazım cihazda, ben öyle kullanıyorum. DisplayPort her zaman iyidir. Gecikme olmadan son Hz'yi de alırsın.