• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Çözüldü HDMI 2.1 ile bağlanan Samsung 32" 2K 180 Hz monitör, HP Omen 16-AH0995ND laptopta 144 Hz çalışıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

oneofAli

Çalışkan
Merhaba,

HP Omen MAX gaming laptop 16-AH0995ND model laptop kullanıyorum Kendi ekranı 2K OLED 240 Hz harici olarak Samsung 32" 2K 180 Hz monitöre bağlıyorum HDMI üzerinden. Ne yaptıysam 144 Hz üzerine çıkaramadım cihazı. Kablom mu yetersiz yoksa HDMI çıkış desteği mi yetmiyor anlamadım. HDMI 2.1 çıkışı var laptopta yalnızca teknik verisini de ekliyorum.

Vay arkadaş o cihazda nasıl DP olmaz? Benim 2 sene önce 20 bine aldığım Monster cihazımda dahi mevcut. Bu markalar enteresan gerçekten.

Ayrica DP koymaya gerek yok cunku Type-C ile DP 1.4 saglanabiliyor zaten. Tek porttan hem sarj, hem DP hem de Thunderbolt teknolojilerini verebiliyorken niye bir daha mini DP koysunlar ki? Standart bu artik.

Ayrica DP koymaya gerek yok cunku Type-C ile DP 1.4 saglanabiliyor zaten. Tek porttan hem şarj, hem DP hem de Thunderbolt teknolojilerini verebiliyorken niye bir daha mini DP koysunlar ki? Standart bu artik.

Doğru teşekkürler. Type-C - DP kablo aldım bakalım.

Kablo geldi Type-C üzerinden görüntü alıyorum sorun çözüldü teşekkür ederim katkılarınız için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…