- Makaleler
- 1
Merhaba, ofis için HDMI to DP kablo önerisi istiyorum. Belli bir bütçe yok. Piyasada çok fazla DP to HDMI var ama HDMI to DP bulamadım bir türlü. Kablolar çift yönlü olsa aslında sorun olmayacak ama o kabloların çoğu tek yön sanırım. Laptoptan monitöre görüntü aktarmaya çalışıyorum. VGA bağlantısı var aslında ama titreme yapıyor. Laptopumda tek HDMI ucu var monitörde ise sadece DP var. İşimi kolaylaştıracak şekilde öneri verebilirseniz çok sevinirim.
Sonradan güncelleme:
Bir yarım saat debelenip hallettim arkadaşlar. Google'da "HDMI to DP" olarak aratıp alışveriş sekmesinde CTRL F yaptım "HDMI to" şeklinde. Piyasadaki anlık en uygun ve bilindik ürün bu gibi. 875 lira ve Hepsiburada kendisi satıyor. Bu arada Teknobiyotik aynı kabloyu niyeyse 1700 liraya satıyor. Az daha oradan alıyordum.
Sonradan güncelleme:
Bir yarım saat debelenip hallettim arkadaşlar. Google'da "HDMI to DP" olarak aratıp alışveriş sekmesinde CTRL F yaptım "HDMI to" şeklinde. Piyasadaki anlık en uygun ve bilindik ürün bu gibi. 875 lira ve Hepsiburada kendisi satıyor. Bu arada Teknobiyotik aynı kabloyu niyeyse 1700 liraya satıyor. Az daha oradan alıyordum.
Son düzenleme: