L lecr Gelişen Katılım 29 Ekim 2025 Mesajlar 17 Beğeniler 4 1 Kasım 2025 #1 Laptop ekran ayarlarında HDR kısmını gördüm ve açmak istedim. Aktifleştirip bilgisayarı yeniden başlattım. Ekran özelliklerine bakıyorum, hâlâ SDR yazıyor. Bu normal midir?
Laptop ekran ayarlarında HDR kısmını gördüm ve açmak istedim. Aktifleştirip bilgisayarı yeniden başlattım. Ekran özelliklerine bakıyorum, hâlâ SDR yazıyor. Bu normal midir?
Çözüm Lotr Manyağı 1 Kasım 2025 Normaldir çünkü ekranın sadece HDR oynatınca HDR moduna geçer. Normal kullanımda SDR görünebilir. HDR destekli bir içerik oynatıp test edebilirsin.
Normaldir çünkü ekranın sadece HDR oynatınca HDR moduna geçer. Normal kullanımda SDR görünebilir. HDR destekli bir içerik oynatıp test edebilirsin.
Lotr Manyağı Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Gelişen Oyun İlk 1.000! Yüzüklerin Efendisi Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.982 Makaleler 1 Çözümler 236 Beğeniler 3.433 Yer Middle Earth🧙♂️ 1 Kasım 2025 #2 Normaldir çünkü ekranın sadece HDR oynatınca HDR moduna geçer. Normal kullanımda SDR görünebilir. HDR destekli bir içerik oynatıp test edebilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
Normaldir çünkü ekranın sadece HDR oynatınca HDR moduna geçer. Normal kullanımda SDR görünebilir. HDR destekli bir içerik oynatıp test edebilirsin.
KS KS L lecr Gelişen Katılım 29 Ekim 2025 Mesajlar 17 Beğeniler 4 1 Kasım 2025 #3 Lotr Manyağı dedi: Normaldir çünkü ekranın sadece HDR oynatınca HDR moduna geçer. Normal kullanımda SDR görünebilir. HDR destekli bir içerik oynatıp test edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Biraz yabancıyım bu konuya ama YouTube'daki videolar destekler mi test için? Artı 0 Eksi
Lotr Manyağı dedi: Normaldir çünkü ekranın sadece HDR oynatınca HDR moduna geçer. Normal kullanımda SDR görünebilir. HDR destekli bir içerik oynatıp test edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Biraz yabancıyım bu konuya ama YouTube'daki videolar destekler mi test için?
Lotr Manyağı Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Gelişen Oyun İlk 1.000! Yüzüklerin Efendisi Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.982 Makaleler 1 Çözümler 236 Beğeniler 3.433 Yer Middle Earth🧙♂️ 1 Kasım 2025 #4 Evet destekler, videonun sağ altında kalite ayarları var. Oradan HDR veya 2160p olan bir video bulup bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Evet destekler, videonun sağ altında kalite ayarları var. Oradan HDR veya 2160p olan bir video bulup bakabilirsiniz.