R Ranforth Çalışkan Katılım 5 Kasım 2025 Mesajlar 14 Beğeniler 15 14 Mart 2026 #1 Head & Shoulders 800 ml kepek şampuanı 249 TL. Eğer 3 tane alırsanız tanesi 186 TL'ye geliyor. Kargo ücretsiz. Normal boy 300 ml, bu ürün 800 ml; fazlasıyla avantajlı. Head & Shoulders Klasik Bakım Kepeğe Karşı Etkili Şampuan 800ml : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik Head & Shoulders Klasik Bakım Kepeğe Karşı Etkili Şampuan 800ml : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik amzn.eu Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2026
Head & Shoulders 800 ml kepek şampuanı 249 TL. Eğer 3 tane alırsanız tanesi 186 TL'ye geliyor. Kargo ücretsiz. Normal boy 300 ml, bu ürün 800 ml; fazlasıyla avantajlı. Head & Shoulders Klasik Bakım Kepeğe Karşı Etkili Şampuan 800ml : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik Head & Shoulders Klasik Bakım Kepeğe Karşı Etkili Şampuan 800ml : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik amzn.eu
Demorlius Üstün Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 1.656 Çözümler 6 Beğeniler 1.132 Yer Türkiye 14 Mart 2026 #2 Güzel bir şampuan.
K Kyosuke00 Becerikli Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 304 Çözümler 1 Beğeniler 137 14 Mart 2026 #3 Bu tarz şampuanları kullanmayın, benden tavsiye. Saça inanılmaz zarar veriyor. Bunlar yerine doğal şampuan kullanın.
Bu tarz şampuanları kullanmayın, benden tavsiye. Saça inanılmaz zarar veriyor. Bunlar yerine doğal şampuan kullanın.
d.24 Uzman Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 427 Çözümler 2 Beğeniler 236 14 Mart 2026 #4 Kyosuke00 dedi: Bu tarz şampuanları kullanmayın, benden tavsiye. Saça inanılmaz zarar veriyor. Bunlar yerine doğal şampuan kullanın. Genişletmek için tıkla... Evet daha fazla kepeklendiriyor, Vichy diye bir marka var onu kullanıyorum, artık kepek sorunum sıfır.
Kyosuke00 dedi: Bu tarz şampuanları kullanmayın, benden tavsiye. Saça inanılmaz zarar veriyor. Bunlar yerine doğal şampuan kullanın. Genişletmek için tıkla... Evet daha fazla kepeklendiriyor, Vichy diye bir marka var onu kullanıyorum, artık kepek sorunum sıfır.
Paper.C Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.374 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 2.187 14 Mart 2026 #5 Haldır şuldur şampuan kullanıyorsanız alın bir kenara atın derim. Güzel fiyat.
Görkem Say Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.490 Çözümler 3 Beğeniler 1.648 14 Mart 2026 #6 Head and Shoulders kullanacaksanız Clinical Strength kullanın. Fazlaca pahalı bir ürün ama kepek, pullanma, kaşıntı ve egzemaya çok iyi geliyor. d.24 dedi: Evet daha fazla kepeklendiriyor, Vichy diye bir marka var onu kullanıyorum, artık kepek sorunum sıfır. Genişletmek için tıkla... Saç derisine göre değişir bu tarz şeyler. Vichy Dercos kullandıktan sonra öbek öbek saçlarım dökülmüştü benim de.
Head and Shoulders kullanacaksanız Clinical Strength kullanın. Fazlaca pahalı bir ürün ama kepek, pullanma, kaşıntı ve egzemaya çok iyi geliyor. d.24 dedi: Evet daha fazla kepeklendiriyor, Vichy diye bir marka var onu kullanıyorum, artık kepek sorunum sıfır. Genişletmek için tıkla... Saç derisine göre değişir bu tarz şeyler. Vichy Dercos kullandıktan sonra öbek öbek saçlarım dökülmüştü benim de.
d.24 Uzman Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 427 Çözümler 2 Beğeniler 236 14 Mart 2026 #7 Görkem Say dedi: Head and Shoulders kullanacaksanız Clinical Strength kullanın. Fazlaca pahalı bir ürün ama kepek, pullanma, kaşıntı ve egzemaya çok iyi geliyor. Saç derisine göre değişir bu tarz şeyler. Vichy Dercos kullandıktan sonra öbek öbek saçlarım dökülmüştü benim de. Genişletmek için tıkla... Evet zaten kimyasal ürün hepsi. Zaten Vichy Dercos daha da kuvvetli bir ürün olduğu için haftada bir kullanıyorum diğer günler sabunla yıkıyorum saçımı.
Görkem Say dedi: Head and Shoulders kullanacaksanız Clinical Strength kullanın. Fazlaca pahalı bir ürün ama kepek, pullanma, kaşıntı ve egzemaya çok iyi geliyor. Saç derisine göre değişir bu tarz şeyler. Vichy Dercos kullandıktan sonra öbek öbek saçlarım dökülmüştü benim de. Genişletmek için tıkla... Evet zaten kimyasal ürün hepsi. Zaten Vichy Dercos daha da kuvvetli bir ürün olduğu için haftada bir kullanıyorum diğer günler sabunla yıkıyorum saçımı.