Hearts of Iron IV Almanya ile monarşist iç savaş nasıl kazanılır?

Makaleler
3
Yer
İznik
Bugün National Focus Tree-->Oppose Hitler yoluna gittim fakat 70 gün iç savaş hazırlığı için çok kısıtlı, İspanya İç Savaşı veya diğer iç savaşlar gibi "Ignite Civil War" yapamadan direkt savaş başlıyor, ne yapılabilir kazanmak için? Ben orduları ayarlayana kadar güney ve kuzeyden iki büyük şehir hep düşüyor. Nasıl kazanılıyor bu iç savaş?

Bugün National Focus Tree-->Oppose Hitler yoluna gittim fakat 70 gün iç savaş hazırlığı için çok kısıtlı, İspanya İç Savaşı veya diğer iç savaşlar gibi "Ignite Civil War" yapamadan direkt savaş başlıyor, ne yapılabilir kazanmak için? Ben orduları ayarlayana kadar güney ve kuzeyden iki büyük şehir hep düşüyor. Nasıl kazanılıyor bu iç savaş?

Aşırı basit bir iç savaş. Sen ondan daha güçlü başlıyorsun; generallerini atayıp hat saldırısı versen bile yetiyor itmeye. Eğer üstün başarı istiyorsan, tavsiyem şu fotoğrafta işaretlediğim yeri kırıp Nazi Almanya'sını ortadan ikiye bölmek. (Mavi ile gösterdim.)

maxresdefault.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Direk line çizmeniz yeterli. Zaten iç savaş başladığında başınıza August von Mackensen (yanlış yazmış olabilirim) mareşal geçiyor ve Core topraklara %20 attack ve defans buffları veriyor. Çok büyük bir buff bu. Focus biter bitmez oyunu durdurun, Doğu Prusya'ya 3-4 division yollayın. Orayı alırsanız iç savaşı daha hızlı bitirirsiniz. Sonra oradaki ordunuzu ana orduya entegre edin. İttireceğiniz yerlere uçak kaldırıp agresif line attack verin dayanamıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt