khlestov Uzman Katılım 11 Şubat 2025 Mesajlar 41 Beğeniler 8 6 Ekim 2025 #11 Sonunda "efsane" yapımı Türkçe oynayabileceğiz. Teşekkür ederim minnettarım.
KS KS Calypso Çeviri Uzman Katılım 9 Mart 2025 Mesajlar 415 Beğeniler 643 6 Ekim 2025 #12 khlestov dedi: Sonunda "efsane" yapımı Türkçe oynayabileceğiz. Teşekkür ederim minnettarım. Genişletmek için tıkla... Rica ederiz, iyi oyunlar
khlestov dedi: Sonunda "efsane" yapımı Türkçe oynayabileceğiz. Teşekkür ederim minnettarım. Genişletmek için tıkla... Rica ederiz, iyi oyunlar
HDDKullanıyorum Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.616 Makaleler 1 Çözümler 17 Beğeniler 2.645 Yer İstanbul 6 Ekim 2025 #13 Hasan Merkit dedi: Oyun çok tavsiye edildiği için oynamayı düşünüyordum. Güzel zamanlama. teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sonuna kadar soluksuz oynayacağınız bir oyun hocam, kesinlikle öneririm.
Hasan Merkit dedi: Oyun çok tavsiye edildiği için oynamayı düşünüyordum. Güzel zamanlama. teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sonuna kadar soluksuz oynayacağınız bir oyun hocam, kesinlikle öneririm.
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 4.985 Makaleler 14 Çözümler 100 Beğeniler 8.076 12 Kasım 2025 #14 Denemeye başladım. Şimdiye kadar iyi gidiyor. Ancak daha oyunun başında çevrilmemiş cümle yakaladım. (Steam sürümü)
Denemeye başladım. Şimdiye kadar iyi gidiyor. Ancak daha oyunun başında çevrilmemiş cümle yakaladım. (Steam sürümü)
KS KS Calypso Çeviri Uzman Katılım 9 Mart 2025 Mesajlar 415 Beğeniler 643 12 Kasım 2025 #15 Hasan Merkit dedi: Denemeye başladım. Şimdiye kadar iyi gidiyor. Ancak daha oyunun başında çevrilmemiş cümle yakaladım. (Steam sürümü) Eki Görüntüle 201065 Genişletmek için tıkla... İlginç, şu ana kadar bende dahil olmak üzere çok fazla kişi bitirdi ama denk gelmedik. Not alıyorum, kontrollerini sağlarım tekrar, geri dönüşün için teşekkür ederiz.
Hasan Merkit dedi: Denemeye başladım. Şimdiye kadar iyi gidiyor. Ancak daha oyunun başında çevrilmemiş cümle yakaladım. (Steam sürümü) Eki Görüntüle 201065 Genişletmek için tıkla... İlginç, şu ana kadar bende dahil olmak üzere çok fazla kişi bitirdi ama denk gelmedik. Not alıyorum, kontrollerini sağlarım tekrar, geri dönüşün için teşekkür ederiz.