xopeSs Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 603 Çözümler 6 Beğeniler 383 4 Kasım 2025 #1 https://www.migros.com.tr/heinz-ketcap-375-g-mayonez-330-g-ikili-set-p-89a287 Tanesi 45 TL gibi bir fiyata tekabül ediyor. Markanın ürettiği ürünler kaliteli. Bu fiyat bandında rakibi olarak kaliteli ürün bulmak zor. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2025
https://www.migros.com.tr/heinz-ketcap-375-g-mayonez-330-g-ikili-set-p-89a287 Tanesi 45 TL gibi bir fiyata tekabül ediyor. Markanın ürettiği ürünler kaliteli. Bu fiyat bandında rakibi olarak kaliteli ürün bulmak zor.
Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.767 Çözümler 9 Beğeniler 2.701 Yer KKTC | Gazimağusa 4 Kasım 2025 #2 xopeSs dedi: https://www.migros.com.tr/heinz-ketcap-375-g-mayonez-330-g-ikili-set-p-89a287 Tanesi 45 TL gibi bir fiyata tekabül ediyor. Markanın ürettiği ürünler kaliteli. Bu fiyat bandında rakibi olarak kaliteli ürün bulmak zor. Genişletmek için tıkla... Bedava.
xopeSs dedi: https://www.migros.com.tr/heinz-ketcap-375-g-mayonez-330-g-ikili-set-p-89a287 Tanesi 45 TL gibi bir fiyata tekabül ediyor. Markanın ürettiği ürünler kaliteli. Bu fiyat bandında rakibi olarak kaliteli ürün bulmak zor. Genişletmek için tıkla... Bedava.
M mehmetdu Başarılı Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 69 Çözümler 2 Beğeniler 57 4 Kasım 2025 #3 Dün aynı ikiliyi şok marketten 92.99 TL ye aldım. İnternetten gelmesini beklemek istemeyen arkadaşlar şok markete bakabilir.
Dün aynı ikiliyi şok marketten 92.99 TL ye aldım. İnternetten gelmesini beklemek istemeyen arkadaşlar şok markete bakabilir.
CQBB Uzman Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 551 Beğeniler 289 Yer İstanbul 4 Kasım 2025 #4 Ethem Efe dedi: Bedava. Genişletmek için tıkla... mehmetdu dedi: Dün aynı ikiliyi şok marketten 92.99 TL ye aldım. İnternetten gelmesini beklemek istemeyen arkadaşlar şok markete bakabilir. Genişletmek için tıkla... Daha uygun fiyatlı marka öneriniz var mı?
Ethem Efe dedi: Bedava. Genişletmek için tıkla... mehmetdu dedi: Dün aynı ikiliyi şok marketten 92.99 TL ye aldım. İnternetten gelmesini beklemek istemeyen arkadaşlar şok markete bakabilir. Genişletmek için tıkla... Daha uygun fiyatlı marka öneriniz var mı?
Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.767 Çözümler 9 Beğeniler 2.701 Yer KKTC | Gazimağusa 4 Kasım 2025 #5 @CQBB, CQBB dedi: Daha uygun fiyatlı marka öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Vardır ama iğrenç tatları var, mayonez yiyeceksem hellmans yerim genelde.
@CQBB, CQBB dedi: Daha uygun fiyatlı marka öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Vardır ama iğrenç tatları var, mayonez yiyeceksem hellmans yerim genelde.
KS KS xopeSs Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 603 Çözümler 6 Beğeniler 383 4 Kasım 2025 #6 mehmetdu dedi: Dün aynı ikiliyi şok marketten 92.99 TL'ye aldım. İnternetten gelmesini beklemek istemeyen arkadaşlar şok markete bakabilir. Genişletmek için tıkla... Ben yakınımda bulunan migros´tan aldım aynı ürün aynı fiyata satılıyor marketlerdede. Sanalmarket´e özel bir kampanya değil bilginize.
mehmetdu dedi: Dün aynı ikiliyi şok marketten 92.99 TL'ye aldım. İnternetten gelmesini beklemek istemeyen arkadaşlar şok markete bakabilir. Genişletmek için tıkla... Ben yakınımda bulunan migros´tan aldım aynı ürün aynı fiyata satılıyor marketlerdede. Sanalmarket´e özel bir kampanya değil bilginize.
S4N0 Çalışkan Katılım 6 Ağustos 2025 Mesajlar 93 Beğeniler 33 5 Kasım 2025 #7 CQBB dedi: Daha uygun fiyatlı marka öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bimde satılan Ketçap Mayonez 'de aynı firmadan çıkıyor KHC Turkey yazanlar kalitesi güzel eskisi gibi dandik değiller.
CQBB dedi: Daha uygun fiyatlı marka öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bimde satılan Ketçap Mayonez 'de aynı firmadan çıkıyor KHC Turkey yazanlar kalitesi güzel eskisi gibi dandik değiller.
KS KS xopeSs Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 603 Çözümler 6 Beğeniler 383 5 Kasım 2025 #8 S4N0 dedi: BİM'de satılan ketçap Mayonez'de aynı firmadan çıkıyor khc turkey yazanlar kalitesi güzel eskisi gibi dandik değiller. Genişletmek için tıkla... Aynı firmadan çıkıyor evet ama içeriği farklı diye biliyorum.
S4N0 dedi: BİM'de satılan ketçap Mayonez'de aynı firmadan çıkıyor khc turkey yazanlar kalitesi güzel eskisi gibi dandik değiller. Genişletmek için tıkla... Aynı firmadan çıkıyor evet ama içeriği farklı diye biliyorum.
S4N0 Çalışkan Katılım 6 Ağustos 2025 Mesajlar 93 Beğeniler 33 5 Kasım 2025 #9 xopeSs dedi: Aynı firmadan çıkıyor evet ama içeriği farklı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... İllaki kalite farkı vardır, şöyle bir şey var. bim'deki bol bol ketçapın aslında heinz olması bim'de satılan bol bol isimli mayonez ve ketçapın üretim yerine baktım. khc turkey gıda sanayi diye bir şirket. khc turkey yazınca, heinz'ın sitesine yönlendiriliyorsunuz. kısacası heinz ketçap = bol… eksisozluk.com Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2026
xopeSs dedi: Aynı firmadan çıkıyor evet ama içeriği farklı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... İllaki kalite farkı vardır, şöyle bir şey var. bim'deki bol bol ketçapın aslında heinz olması bim'de satılan bol bol isimli mayonez ve ketçapın üretim yerine baktım. khc turkey gıda sanayi diye bir şirket. khc turkey yazınca, heinz'ın sitesine yönlendiriliyorsunuz. kısacası heinz ketçap = bol… eksisozluk.com