Zeitnot Yetkin Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.366 Çözümler 10 Beğeniler 2.436 Yer Malta 1 Aralık 2025 #1 Klavye ile zar zor girdim. mouse şarj oluyor, ışıkları yanıyor, birden windows bağlantı kesilme sesi geldi ve çalışmamaya başladı. Ne kablolu ne kablosuz çalışıyor.
Klavye ile zar zor girdim. mouse şarj oluyor, ışıkları yanıyor, birden windows bağlantı kesilme sesi geldi ve çalışmamaya başladı. Ne kablolu ne kablosuz çalışıyor.
Çözüm Toby Fox 1 Aralık 2025 @Zeitnot, dongle'i kabloyla calistiriyorsaniz evet kablo bozuk büyük ihtimalle.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.896 Çözümler 160 Beğeniler 13.264 Yer United Kingdom 1 Aralık 2025 #11 Zeitnot dedi: Type-C sanırım kablo, farklı Type-c ile kullansam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz. Ancak paracord kablodan düz plastik veya sert örgü kabloya geçerseniz kablolu kullanım esnasında zorluk çekebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Zeitnot dedi: Type-C sanırım kablo, farklı Type-c ile kullansam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz. Ancak paracord kablodan düz plastik veya sert örgü kabloya geçerseniz kablolu kullanım esnasında zorluk çekebilirsiniz.
KS KS Zeitnot Yetkin Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.366 Çözümler 10 Beğeniler 2.436 Yer Malta 1 Aralık 2025 #12 Toby Fox dedi: Sorun olmaz. Ancak paracord kablodan düz plastik veya sert örgü kabloya geçerseniz kablolu kullanım esnasında zorluk çekebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yumuşak örgüydü kablosu ve birden bozuldu, komik gerçekten. Teşekkür ediyorum. Artı 0 Eksi
Toby Fox dedi: Sorun olmaz. Ancak paracord kablodan düz plastik veya sert örgü kabloya geçerseniz kablolu kullanım esnasında zorluk çekebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yumuşak örgüydü kablosu ve birden bozuldu, komik gerçekten. Teşekkür ediyorum.