Çözüldü Hem hoparlör hem de Bluetooth üzerinden aynı anda aynı sesi çaldırabilir miyim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hakan Yusuf

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Kocaeli
Yüksek sese ve daha fazla hoparlöre ihtiyacım var. Bilgisayarımdaki 3.5 mm jak ile bağlı olan hoparlörlere ve Bluetooth ses bombama aynı anda aynı sesi vermek istiyorum. Bunu yapabileceğim bir yazılım var mı?

Çözüm
VB-Audio Voicemeeter Uygulaması ile bunu gerçekleştirebilirsin.
Yüksek sese ve daha fazla hoparlöre ihtiyacım var. Bilgisayarımdaki 3.5 mm jak ile bağlı olan hoparlörlere ve Bluetooth ses bombama aynı anda aynı sesi vermek istiyorum. Bunu yapabileceğim bir yazılım var mı?

Aynı anda çıkış vermeyi çözsen bile cihazların gecikme değerleri aynı olmadığı için illaki biri diğerinden daha geri gelecek.
Gecikme değerini, verdiğim program ile eşitleyebiliyorsun.
VB-Audio Voicemeeter Uygulaması ile bunu gerçekleştirebilirsin.

Aynı anda çıkış vermeyi çözsen bile cihazların gecikme değerleri aynı olmadığı için illaki biri diğerinden daha geri gelecek.
Gecikme değerini, verdiğim program ile eşitleyebiliyorsun.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…