Bu stoklama muhabbeti aslında 2-3 sene öncesine dayanıyor çünkü o dönem dolara geçiş yaptı Steam. Epic'te ufak ufak bindirmeler oldu. Bunlara rapğmen bir şekilde oyun stoklayabildiniz mi?
Beni soracak olursanız ben nerede ucuz, kaliteli veya kısmen kaliteli oyunlar varsa almaya çalıştım.
Her yerdeki bedava dağıtılan oyunları topluyorum ama para verip oyun aldığım tek yer Steam. Epic Games'in bedava dağıttığı oyunları da Steam'den tekrar almaya çalışıyorum. Koleksiyon yapmak hoşuma gidiyor.
Steam, Epic Games, EA App, Ubisoft Connect, GOG, Microsoft Store kütüphanelerimi toplasan yaklaşık 2.500 oyun var.
Anca bedava oyunları kütüphaneye ekliyorum ama hiçbirini oynamıyorum. Beyond ile Detroit'i 2 gün önce 40 liraya almadığıma pişmanım. Steam dolara geçince aynı pişmanlığı yaşadım.
Steam TL'den çıkmadan önce dev bir alışveriş yapmıştım istek listesinde bekleyen oyunlar için. O zamandan beri Steam üzerinde CS2'den drop parası biriktirip oyun almak dışında bir harcama yapmadım sayılır. Çok oynamak istediğim bir oyun var ise drop biriktirip alıyorum. Çok oynamak istediğim ama fiyatını hak etmediğini düşündüğüm bir oyun varsa denediğim oluyor. İleriki tarihlerde iyi bir deneyimim olmuşsa yine drop parasıyla indirim dönemi alıyorum.