Henüz kargoda olan ürün nasıl iade edilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OnurTAŞ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 53
  • Etiketler Etiketler
    iade
Merhaba, gamer.gen.tr üzerinden 2 adet ürün siparişi verdim. Şu an kargodalar muhtemelen yarın dağıtıma çıkar.

2 üründen birini olduğu gibi dokunmadan iade etmek istiyorum. Bunu kargo personeline mi iletmeliyim yoksa teslim alıp iade talebi oluşturup tekrar kargo şubesine mi götürmeliyim?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Moderatör arkadaşlara not: Konunun gamer.gen.tr ile alakası yoktur. Lütfen başlığa "gamer.gen.tr ...." gibi şeyler yazmayın. Genel bir sorudur.

Nereden aldıysan oranın temsilcisini ara, sor. Her firmanın iade süreci farklı oluyor; ben Hepsiburada'da iade ettiğim zaman otomatik olarak kargo yoldaysa bile iptal olup iadeye geri dönüyordu.

Kargo erken gelir, ulaşamam diye sormuştum aslında. Sağ olun
Kargoyu kabul etmeyin, otomatik olarak iadeye gider. Yine de detaylı bilgi için sormayı unutmayın; benim gibi müşteri temsilcisine soru sorduğunuz zaman bile yanlış bilgi alıp, mağdur olabiliyorsunuz. Direkt olarak sorun ve mümkünse ekran görüntüsü vesaire alın. Yarın öbür gün yaptıkları şeyi, yapmadıklarını iddia edebiliyorlar.

Her kargo şirketi kargo esnasında iptal kabul etmiyor. Dağıtıma çıktığında dağıtıcı sizi ararsa geri gönderilebileceğini söyleyin veya yarın sabah erkenden şubeyi arayın, direkt dağıtıma çıkartmasınlar.

Teşekkürler herkese. En kötü teslim alıp iade talebi oluştururum. Neticede 14 gün gerekçesiz iade hakkım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…