Omerta Silenzio
Başarılı
- 3 Aylık YouTube Premium kod.
- 3 Aylık Exxen Üyeliği kodu.
- Spotify 4 Aylık Premium kodu.
- Trendyol Go Market İndirimi → 600 TL alışverişe 300 TL indirim.
Kampanyalar sınırlı süreli, kaçırma!
Son düzenleyen: Moderatör:
Konuya yazmıştım adminler silmiş sanırım. Evet ilk kullanıma özel.Bu Spotify ve YT Premium ilk defa alınacak hesaplarda geçerli bu arada. Önceden üyelik aldığınız hesapta kullanamazsınız.
Plus aldığında uygulamada çıkıyor, Plus avantajlarından detay deyip kopyalıyorsun.Peki kodlar SMS olarak mı gelecek, yoksa Gmail mi? Nasıl kullanacağız?
Ya arkadaş neden daha önce premium kullanılmamış YouTube hesabı istiyorlar bir türlü anlamıyorum. Ver kullanalım işte ya mantıklı bir açıklaması var mı bunun? Her türlü veriyorsun işte.
Önemli olan sisteme dahil olana kolaylık sağlamak değil, yeni birilerini sisteme dahil edebilmek.Ya arkadaş neden daha önce premium kullanılmamış YouTube hesabı istiyorlar bir türlü anlamıyorum. Ver kullanalım işte ya mantıklı bir açıklaması var mı bunun? Her türlü veriyorsun işte.
Discord dahil çoğu platformda böyle zaten.Ya arkadaş neden daha önce premium kullanılmamış YouTube hesabı istiyorlar bir türlü anlamıyorum. Ver kullanalım işte ya mantıklı bir açıklaması var mı bunun? Her türlü veriyorsun işte.