Hepsiburada çift sipariş zorunluluğu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tearz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 237

Tearz

Becerikli
Öncelikle hayırlı olsun. Benim rahatsız olduğum bir konu var. Ben her yerden ulaştım hep incelendi ama maalesef başaramadım. Belki sizler söylerseniz başarabilirsiniz. Hepsiburada satıcılı yüksek fiyatlı bir ürün aldığımızda yanına birde düşük fiyatlı bir ürün almak istediğimizde en az 2 adet ekleme yaptırmak zorunda bırakıyor. Ama gönderimini yaparken hepsini aynı kargo paketinde gönderiyorlar. 2 Adet aldığımız set şeklinde olsa anlarım ancak normalde tek tek satışı yapılıyor. Bir tane ihtiyacım olsa bile iki tane almak zorunda kalıyorum. Sadece o ürünlerden alsam kargo maliyetinden dolayı 2 tane aldırmasını anlıyorum ancak yüksek fiyatlı bir sepette yine 2 tane satın almaya mecbur bırakılıyoruz. Görselini de yükledim.

@Recep Baltaş

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü_24-3-2025_185912_checkout.hepsiburada.com.webp
    Ekran görüntüsü_24-3-2025_185912_checkout.hepsiburada.com.webp
    129,5 KB · Görüntüleme: 134
Öncelikle hayırlı olsun. Benim rahatsız olduğum bir konu var. Ben her yerden ulaştım hep incelendi ama maalesef başaramadım. Belki sizler söylerseniz başarabilirsiniz. Hepsiburada satıcılı yüksek fiyatlı bir ürün aldığımızda yanına birde düşük fiyatlı bir ürün almak istediğimizde en az 2 adet ekleme yaptırmak zorunda bırakıyor. Ama gönderimini yaparken hepsini aynı kargo paketinde gönderiyorlar. 2 Adet aldığımız set şeklinde olsa anlarım ancak normalde tek tek satışı yapılıyor. Bir tane ihtiyacım olsa bile iki tane almak zorunda kalıyorum. Sadece o ürünlerden alsam kargo maliyetinden dolayı 2 tane aldırmasını anlıyorum ancak yüksek fiyatlı bir sepette yine 2 tane satın almaya mecbur bırakılıyoruz. Görselini de yükledim.

@Recep Baltaş
Premium aboneye zorunluluk yoksa amaç belli. İnsanları abone yapmak. Ancak onlara da aynı işliyorsa saçma sapan bir iş.

Sanırım her türlü o üründen en az 2 tane almak zorundasınız. Sepetle alakalı değil.
Kargo maliyetinden dolayı bu şekilde bir işlem yapıyorlar ama yanına yüksek fiyatlı ürün aldığımızda da aynı durum. Telefon yanına bant aldığınızda bile aynı kargo ile yolluyorlar. Ayrı ayrı yollasalar maliyetten dolayı böyle bir işlem olduğunu anlarım ama değişik bir durum.

Hepsiburada satıcılı yüksek fiyatlı bir ürün aldığımızda yanına birde düşük fiyatlı bir ürün almak istediğimizde en az 2 adet ekleme yaptırmak zorunda bırakıyor.
Öncelikle yanlışınız olduğunu belirtmek isterim. Ürün tek satılan bir ürün değil. O yüzden sepette 1 adete düşürürken uyarı veriyor. Yani konunun sizin belirttiğiniz şekilde olmadığı aşikar.

1742900866434.webp

Eğer dediğiniz gibi olsaydı 18,75 TL'lik bir ürünü sepete 1 adet olarak ekleyemezdim.

1742901053171.webp

Ayrıca piyasadaki tekli fiyatına, çift adet ürün alıyorsunuz.

Öncelikle yanlışınız olduğunu belirtmek isterim. Ürün tek satılan bir ürün değil. O yüzden sepette 1 adete düşürürken uyarı veriyor. Yani konunun sizin belirttiğiniz şekilde olmadığı aşikar.

Eğer dediğiniz gibi olsaydı 18,75 TL'lik bir ürünü sepete 1 adet olarak ekleyemezdim.

Ayrıca piyasadaki tekli fiyatına, çift adet ürün alıyorsunuz.
Sepete takılmayınız. Sepetteki ürünler gelişi güzel olarak durumu göstermek amacıyla atıldı. Ben size örnek olarak başka siparişimi paylaşayım. Yine otomatik olarak en az 2 adet sipariş verilebiliyordu. Bu kalemlerin tek tek set olarak satıldığını bilmeyen yoktur. O kitaplar ben Hepsiburadayı kullandığımdan beridir stokta zaten. Onlarda öyle bir problem zaten yaşanmıyor. Belki de kitaplar özel olarak bu durum dışında bırakılıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü_25-3-2025_153322_www.hepsiburada.com.webp
    Ekran görüntüsü_25-3-2025_153322_www.hepsiburada.com.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 23
Sepete takılmayınız. Sepetteki ürünler gelişi güzel olarak durumu göstermek amacıyla atıldı. Ben size örnek olarak başka siparişimi paylaşayım. Yine otomatik olarak en az 2 adet sipariş verilebiliyordu. Bu kalemlerin tek tek set olarak satıldığını bilmeyen yoktur. O kitaplar ben Hepsiburadayı kullandığımdan beridir stokta zaten. Onlarda öyle bir problem zaten yaşanmıyor. Belki de kitaplar özel olarak bu durum dışında bırakılıyor.
Bu gibi durumlarda ürün bazlı bakmak lazım. Yanlış bir genelleme yaptığınızı düşünüyorum. Çift satılmasından şikayet ediyorsanız neden satın aldığınızı açıklayabilir misiniz? HB satıcılı aynı ürün, şu an kalem seti olarak tek adedi 98 TL'den satılıyor. Yani burada sizi mağdur eden bir fiyat da yok. Tek fiyatına çift kalem almışsınız.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt