Hepsiburada'dan alınan Meta Quest 3'ün 2. el veya sahte olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Deniz744

Deneyimli
Normalde 3S almayı düşünüyordum, fakat başlarım böyle işe yok dik bakacaksın yok şöyle yok böyle diyerek direkt 3 aldım. İlk defa bir VR'ım olacağı için çok bilgili değilim bu konularda. Gelen VR'ın 2. el olma ihtimali vesaire var mı? Yorumlarında millet 5 yıldız basıp geçmiş, 10 yorum var 7'si 5 yıldız verip bir şey yazmamış, kalan 3'ünden sadece 1'i uzun bir şey yazmış. Diğerleri çok iyiydi falan filan yazmış.
Bot yorum basılma ihtimali, gelen ürünün 2. el olma ihtimali korkutuyor beni. 2. el olma ihtimali var mı?

1742673565781.webp

2. el olabileceğini düşünmem, piyasada diğerleri 30k TL iken bunun direkt 25k olması, ve son 3 ürün var gösteriyordu gözümün önünde 2 olunca düşünmeden aldım.

Sizce 2. el çıkabilir mi? Ürünün yorumlarını bulabilirsem konuya eklerim.

Ek not: T.C. Kimliğimi istedi benden, yurt dışından geliyor olabilir çünkü tahmini teslim saati 26 Mart çarşamba diyor. Ayrıca Aras Kargo'yla gelecek (Allah kahretsin)

Geçmiş olsun hocam umarım başıniza bir şey gelmez. Teşhir ürün olabilir belki. Genelde teşhir ürünler böyle fiyatlara satılıyor. Bir linkini atın bakalım.

Gelince anlarsınız direkt bence hocam teşhir ürünü olduğunu. Ama 30K olan ürünü adam 25K'ya satıyor diye nereden böyle bir kaygıya kapıldınız ki? Zaten gelince açarsınız, bakarsınız bir sıkıntısı var mı diye. Yoksa kullanırsınız. Sıkıntı varsa da Hepsiburada veya satıcı ile konuşur halledersiniz. Sonuçta serbest piyasa. Adam kâr edecekse eğer isterse 10K bile yazabilir. Bence bu kadar kaygılanmayın.

Hepsiburada veya satıcı ile konuşur halledersiniz.

İşte o kısım sıkıntılı, yeni gelen hijyen muhabbetinden ötürü 500 liralık bir Gamepad'i bile iade edemiyorum. Bunu nasıl edeceğim? Korkum bu yüzden aslında.
Hiç bakmadım diyorum, nasıl anlayacağım teşhir ürünü olduğunu? Üstünde falan mı yazıyor?

İşte o kısım sıkıntılı, yeni gelen hijyen muhabbetinden ötürü 500 liralık bir Gamepad'i bile iade edemiyorum. Bunu nasıl edeceğim? Korkum bu yüzden aslında.
Hiç bakmadım diyorum, nasıl anlayacağım teşhir ürünü olduğunu? Üstünde falan mı yazıyor?
Kutusu açılmışsa, ürün tozluysa, içinde hesap varsa vs. bu şekilde anlayabilirsiniz.

Zaten eğer teşhir ürünü gelirse Hepsiburada ile konuşursunuz, iade alırlar.

Kutusu açılmışsa, ürün tozluysa, içinde hesap varsa vs. bu şekilde anlayabilirsiniz.

Zaten eğer teşhir ürünü gelirse Hepsiburada ile konuşursunuz, iade alırlar.

Sağ olun borsacı Yiğit hocam :D fakat şöyle bir durum var.
Kutuyu hiç açılmamış gibi gösterirlerse anlayamam, dediğim gibi ilk defa alıyorum. Ürünün tozu alınabilir ve hesap silinebilir. Bu durumda nasıl anlarım?

Sağ olun borsacı Yiğit hocam :D fakat şöyle bir durum var.
Kutuyu hiç açılmamış gibi gösterirlerse anlayamam, dediğim gibi ilk defa alıyorum. Ürünün tozu alınabilir ve hesap silinebilir. Bu durumda nasıl anlarım?

Eğer içinizi rahatlatacaksa soru bölümünden satıcı ile konuşabilirsiniz aslında eğer isterseniz. En doğru bilgiyi bu şekilde alırsınız bence.

O kadar temiz çalışmazlar. Her türlü anlarsınız. Bence büyük ihtimal adamın deposunda kalmış, satmak için biraz indirim yapmış ki bu dediğimi sizin dediğiniz stok olayı da destekliyor bence.

Geri
Yukarı Alt