Deniz744
Deneyimli
Normalde 3S almayı düşünüyordum, fakat başlarım böyle işe yok dik bakacaksın yok şöyle yok böyle diyerek direkt 3 aldım. İlk defa bir VR'ım olacağı için çok bilgili değilim bu konularda. Gelen VR'ın 2. el olma ihtimali vesaire var mı? Yorumlarında millet 5 yıldız basıp geçmiş, 10 yorum var 7'si 5 yıldız verip bir şey yazmamış, kalan 3'ünden sadece 1'i uzun bir şey yazmış. Diğerleri çok iyiydi falan filan yazmış.
Bot yorum basılma ihtimali, gelen ürünün 2. el olma ihtimali korkutuyor beni. 2. el olma ihtimali var mı?
2. el olabileceğini düşünmem, piyasada diğerleri 30k TL iken bunun direkt 25k olması, ve son 3 ürün var gösteriyordu gözümün önünde 2 olunca düşünmeden aldım.
Sizce 2. el çıkabilir mi? Ürünün yorumlarını bulabilirsem konuya eklerim.
Ek not: T.C. Kimliğimi istedi benden, yurt dışından geliyor olabilir çünkü tahmini teslim saati 26 Mart çarşamba diyor. Ayrıca Aras Kargo'yla gelecek (Allah kahretsin)
Bot yorum basılma ihtimali, gelen ürünün 2. el olma ihtimali korkutuyor beni. 2. el olma ihtimali var mı?
2. el olabileceğini düşünmem, piyasada diğerleri 30k TL iken bunun direkt 25k olması, ve son 3 ürün var gösteriyordu gözümün önünde 2 olunca düşünmeden aldım.
Sizce 2. el çıkabilir mi? Ürünün yorumlarını bulabilirsem konuya eklerim.
Ek not: T.C. Kimliğimi istedi benden, yurt dışından geliyor olabilir çünkü tahmini teslim saati 26 Mart çarşamba diyor. Ayrıca Aras Kargo'yla gelecek (Allah kahretsin)