Hepsijet kargo rezaleti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Thanos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 376
  • Etiketler Etiketler
    hepsijet kargo

Thanos

Üstün
4 Mart tarihinde evimden aldıkları kargoyu Sakarya'dan İzmit'e bugün de dahil olmak üzere hâlâ teslim edemediler. Canlı sohbette derdimi anlatırken canlı desteği suratıma kapattılar, aramalarda sırıttılar. Kargomu da 3 gündür sanki güncelleme oluyormuş gibi aynı bölgede güncelleyip beni yanıltmaya çalışıyorlar. Ben yandım, siz yanmayın; hani derler ya "10 lira daha fazla olsun, başka şirket olsun", 1.000 lira olsun, çok ciddili söylüyorum bunlarla don bile göndermeyin. Dünyanın en rezil, en berbat şirketi bunlar. Konuyla ilgili bir de ben yasal süreç başlatmayı düşünüyorum, nasıl başlatabilirim? Adamlar "kayıt açıyoruz" diyorlar, ne arayan var ne soran.

Kargom şu an sebebini sorduğumda cevabını alamadığım şekilde Ankara'da, şaka gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
HepsiJET ulaştırma konusunda aslında fena değildir ama Hepsiburada ve destek ekipleri gerçekten rezalet ötesi. Muhtemelen sorun yine kargoda değil, yönetimdedir.

Ben 3 yıl önce Hepsiburada'nın kargo bölümü ile bir sorun yaşadım. Sorunu çözmek yerine olabildiğince geçiştirmeyi tercih ettiler ve 1 yılın sonunda haksız olduklarını kabullenmiş olacaklar ki 200 TL gibi komik bir rakamı bana kupon olarak verip, olaydan sıyrılabileceklerini düşündüler.

Trendyol Express'ten daha berbatlar, ah o gün ellerim gitmeseydi o klavyeye de adresten alım yapmasaydım şu ana kadar iademin parası da gelmişti, kargom da gitmişti.

HepsiJET ulaştırma konusunda aslında fena değildir.
Böyle bir tecrübem olmasa inanırdım ama bu firmayla hep sıkıntı yaşıyoruz, teslimatından iadesine adrese teslim etmiyorlar. İadeleri geciktiriyorlar, illallah ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kargo sektöründe bu tarz operasyonel hatalar her şirkette yaşanabiliyor; bir bölgedeki aksaklık üzerinden genel bir markayı bu kadar ağır kötülemek bence haksızlık. Şirketin gerçekten 'kötü' olması, bu tür sorunların genel memnuniyet oranına ve her teslimata yayılmasıyla ölçülür; oysa ben tam aksine, özellikle Hepsijet tercih ediyorum ve bugüne kadar tek bir sorun bile yaşamadım. Benim tecrübemde piyasadaki en hızlı ve güvenilir opsiyonlardan biri konumundalar. Bireysel ve istisnai bir mağduriyetten yola çıkarak, binlerce başarılı teslimat yapan bir yapının tamamını kusurlu saymak doğru bir yaklaşım değil.

6 günlük operasyonel bir hatanın ve müşteri hizmetlerinin terbiyesizliğinden ötürü kötülemek, gerçi kötülemekte değil olanı söylemenin neresi haksızlık? Ben burda yaşadığım durumu anlattım ve bu bir rezalet. Ayrıca başarı oranlarına bakıyorsanız Şikayetvar'da ki diğer kargo şirketlerinin puanlamalarına göre karşılaştırabilirsiniz. İçinde değerli eşyanız olan bir ürünü siz 6 gün bekleseniz böyle düşünebilecek miydiniz merak ediyorum. Davulun sesi uzaktan hoş gelir derler.

Geçmiş olsun. Bölgeden bölgeye değişiklik gösteriyor sanırım. Bursa'da çok iyi çalışıyorlar. Benim bölgemde en memnun kaldığım Kolay Gelsin, sonra HepsiJet oldu.

Mağduriyetinizden dolayı öfkeli olmanızı anlıyorum, değerli bir eşya söz konusu olduğunda 6 günlük belirsizlik elbette stres verici. Ancak kargo sektörü gibi devasa operasyonlarda Şikayetvar verileri tek başına yeterli bir kriter değildir; çünkü o platform doğası gereği sadece sorun yaşayanların toplandığı bir yerdir. Günde yüz binlerce paket dağıtan bir firmada, oradaki birkaç bin şikayet aslında %1’lik bir hata payına bile denk gelmeyebilir.

Sizin 'davulun sesi' dediğiniz şey, aslında benim ve milyonlarca kullanıcının yıllardır aldığı stabil hizmetin ta kendisi. Ben de içinde değerli ürünler olan birçok gönderimi bu firma ile sorunsuz teslim aldım. Demek istediğim şu: Sizin yaşadığınız 'rezalet' ne kadar somut bir gerçekse, benim aldığım 'sorunsuz hizmet' de bir o kadar somut. Kişisel bir aksaklık üzerinden sistemin tamamını işlevsiz ilan etmek, o sistemi başarıyla kullanan geniş kitleyi görmezden gelmektir. Umarım kargonuz en kısa sürede güvenle elinize ulaşır ve bu istisnai durum çözülür.

@Kanuni Jedi Suleyman, Kargomu olması gereken yerin dışında ankaraya götürsünler, teslimatlarda aramadan güvenliğin başına bırakıp kaçsınlar.. Canlı destekte utanmadan canlı sohbeti suratıma kapatsınlar ondan sonra haksızlık, bence siz empati kuramıyorsunuz.

Geçmiş olsun. Bölgeden bölgeye değişiklik gösteriyor sanırım. Bursa'da çok iyi çalışıyorlar. Benim bölgemde en memnun kaldığım Kolay Gelsin, sonra HepsiJet oldu.
Bir geçemedi hocam vallaha ülkeyi kargom kadar gezme fırsatım olmadı. Kalk Sakarya'da ki kargoyu Ankara'ya götür. Resmen dalga geçiyorlar adamla.

@Kanuni Jedi Suleyman, Ayrıca bu konu Hepsijet'in olumlu taraflarını konuşmak için açılmadı, aynı durumu yaşamadığınız için böyle sakin konuşmanız çok normal. Dilerdim aynı durumu siz yaşasaydınız bu sakinliğinizi koruyabilecek miydiniz?

UPS sorunlu derdim, UPS'i mumla arar oldum. Allah kimseyi bunların eline düşürmesin.

Son düzenleme:
Aynen öyle aldığım sitede hepsijet varsa direkt o siteyi tercih ediyorum. Arkadaşın başına gelmesi kötü olmuş denk gelmiş diyelim. Ben de Sakarya'dayım memnunum. Daha önce benim de kargom şehir şehir gezmişti sonunda bir şekilde gelmişti de denilen gibi müşteri hizmetleri torpilli tanıdık dolu herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…