Hepsijet kargo rezaleti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Thanos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 376
  • Etiketler Etiketler
    hepsijet kargo
@Thanos,

@Kanuni Jedi Suleyman isimli kullanıcının dediği şey şu: sizin yaşadığınız 1 sorun, başkalarının yaşadığı 10000 iyi hizmetin yanında kabul edilebilir kalır.

Siz hala benim yaşadığım sorun bu, firma rezalet diyorsunuz. Haklısınız bir noktada, ama hani "Hepsijet rezalet hüloo" diye davranmak da pek faydalı değil.

Ayrıca kargo firması yakıttan tasarruf için Ankara'ya göndermiş olabilir. Bunu PTT'de de çok yaşadım.

Satıcı Ege civarında diyelim. Ben Adana'dayım. Kargo firmasının doğrudan Adana'ya giden tırı olmayabilir. Firma, kargoyu Ankara'ya gönderir, Ankara'daki ana lojistik tırıyla da Adana'ya gönderilir.

Eğer kaybolur ise kargonuz, yasal olarak işlem başlatabilirsiniz. Ama yukarıda dediğim durum da olabilir.

@Nefs İlmi, Yakıttan tasarruf edeceklerse ona göre teslimatı sağlayacaklar. Tasarruf sağlayacaklar diye hiçbir tüketici 6 gün beklemek zorunda değil.

En iyisi diyebileceğim Yurtiçi Kargo bile ürünün içinden geçmiş halde bana teslim etti 10 tane ürün teslim etti hepsi sapasağlam 1 tane ürün kötü geldi bunu şikayet ederek dile getirebilirsin. Şikayetvar gibi sitelerde arama ile olmuyor o işler çünkü.

O daha da beter. Yurtiçi Kargo'da hiç sıkıntı yaşamadım, adamlar bizzat soruyorlar siteye mi bırakalım kapıya mı? Kargo teslimatları 1 günde yapıyorlar.

Güncelleme: Hepsibuarada üzerinde para iadem onaylanmış olarak görünüyor, daha geldi mi bakmadım muhtemelen kargoyu kaybettiler para iademin yapıldığı gibi kargo takip numarasınıda sistemden silmişler. 1 haftadır türlü türlü yalanlarla bana haftayı rezil ettiler, türlü türlü de yalan söylediler bu firma ile ürün göndermenizi tavsiye etmiyorum.

@Nefs İlmi, 1 haftadır beklettiler üstüne türlü türlü yalanlar söylediler, bugün gelecek yarın gelecek diye. Böyle bir firmayı övecek değilim, amatörlük diz boyuydu. Ayrıca Hepsijet'in bu ilk fiyaskosu değil her teslimatta bi sorun çıkarıyorlar, en son iş buraya kadar geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…