Her akşam döner veya Adana kebap yemek zararlı mı?

creazy 35

Üstün
Merhaba, zararlı mı değil mi emin olamadım. Her akşam ev yemeği olmuyor, bu yüzden size sorayım dedim. Teşekkürler, saygılar.

Düzgün yerde yiyorsanız neden zararı olsun hocam? Ben de 1.5 aydır akşam yemeği olarak sadece döner yiyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fazla et de zarar verir diye biliyorum. Tavuk da öyle. Doğal tavuk kalmadı zaten neredeyse.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zararlı. Yediğiniz gramaj olarak kırmızı ete tekabul etse hadi neyse, hem fiyat hem lezzet için oldukça fazla iç yağı kullanıyorlar. Ailesel LDL yüksekliğiniz olmasa bile total kolesterolü yükseltiyor en basitinden. Kullanılan tuz da yine hem lezzet için hem de koruyucu-kötü lezzetleri bastırma amaçlı yüksek oranda kullanılıyor, yeterince su içmezseniz böbreklere de zararlı, hipertansiyon da yapar. Tam bir kalp damar cerrahisi hastası olmak için reçete gibi. Aman yazık etmeyin kendinize böyle. Bunlar uzun sürede birikerek hastalık yapacak şeyler.

Her gün tüketilen kırmızı etin uzun vadede bağırsak kanserine sebep olduğu bilimsel araştırmalar ile kanıtlanmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…