Her akşam yediğiniz yemekten memnun musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan creazy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 461
  • Etiketler Etiketler
    neler

creazy

Başarılı
Merhaba,

Ne yiyorsunuz? Her akşam yediğiniz yemekten memnun musunuz? Saygılar, teşekkürler.

Anneannemle yaşıyorum, sağ olsun güzel yemekler yapıyor her seferinde. Mesela bugün et + makarna yedim, dün köfte yedim. Çoğunlukla protein besleniyorum.

Merhaba,

Ne yiyorsunuz? Her akşam yediğiniz yemekten memnun musunuz? Saygılar, teşekkürler.
Yemekten zevk almayan tek kişi olabilirim. Mercimek çorbası ile lahmacun benim için aynı şeydir mesela. Ama tavuk ve etten çok zevk alıyorum. Genellikle memnunum.

Bol palm yağlı cubuk kraker yiyorum şu anda. İdare eder.

Ne yemek yaptığıma göre değişir, bazı günler işim yoğun olunca pek yemek yapmaya enerjim kalmıyor.

Annemin yaptığı herhangi bir yemekte sıkıntı çekmediğim için sonuna kadar memnunum.

Genellikle etli seyleri severim veya hamur isleri falan ama bazen de ispanak, dolma, baklagiller falan olunca o gun morelim bozuluyor acikcasi.

Güzel sayılır ama yemekhane yemekleri daha güzel gibi. Neden bilmiyorum ama öğle arasında yemekhanede çok daha fazla yemek yemek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…