Rehber Her bütçeye en iyi kablosuz kulak içi kulaklıklar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4433
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    en iyi kablosuz
Sizde haklısınız ekonomi berbat fiyatlar uçuyor Gene'de hassasiyetle ve kibarlıkla cevapladığınız için teşekkürler sağ olun.
Rica ederim. Aslında 300 tl’yede kulaklık var fakat bozuluyorlar. Bu yüzden en az 700 tl’den başlıyor maalesef.

İfadeler: 995
iPhone kullanılıyorsa ve bütçe sıkıntısı yoksa kesinlikle AirPods. Android telefonlar da AirPods'ların neredeyse hiçbir özelliği kullanılamadığı için Android telefonlarda AirPods kullanılmasını tavsiye etmiyorum.

Bunu neden yazdın derseniz açıklayamam, biraz bilgilendirme yapmak istedim. Güzel rehber bu arada elinize sağlık.

Teşekkürler hocam. Bilgilendirme için de sağ olun.

Katılmıyorum verdiği ses performansına göre gereksiz pahalılar daha iyi deneyim veren cihazlar alınabilir o paralara.

Katılmıyorum verdiği ses performansına göre gereksiz pahalılar daha iyi deneyim veren cihazlar alınabilir o paralara.

IPhone'lar ile çok güzel kullanılabiliyorlar. Gürültü denetimi modları, otomatik kulak algılama, kişiselleştirilmiş uzamsal ses, erişilebilirlik ayarları vb. O paralara sadece ses sunan bir kulaklık alacağıma AirPods alır, daha iyi bir şekilde kullanırım.

Tercih meselesi Android bir cihazda LDAC kodeği ile müzik dinlemek beni daha çok çekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…