Her ekran kartı güncellemesini yüklüyor musunuz?

matterzi

Becerikli
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.

Dün AMD yeni ekran kartı sürücüsünü paylaşmış. Kullandığım sürümde bir sıkıntı yaşamıyorum, bu fark etmeksizin her güncellemeyi yüklüyor musunuz?

Yüklenmesi gerekiyorsa temiz kurulum mu yapmalıyım yoksa uzerine yazabilir miyim? (AMD Adrenalin üzerinden)

Teşekkürler.

Ne tavsiye edersiniz hocam? Bir sorun yoksa güncellememeli miyim?
İlk mesajı tam okuyamamışım. Kusuruma bakmayın. Windows için konuştuğumuzu varsayıyorum. AMD için tüm sürücüleri kaldırıp AMD'nin resmî sitesinden son sürüm sürücüyü kullanmanızı tavsiye ederim. Windows Update sürücüleri iyi değil diyorlar.

Hayır. Sorun yaşamadığım sürümde kalırım. Yılda bir falan güncelliyorum.

Haa, pardon ya ben başlığa dayanarak pat diye yazdım yorumu. Bendeki kart NVIDIA. AMD kartım yok. Kullanma tecrübemde yok açıkçası. Bu konuda diğer arkadaşları dinleyin.

Son düzenleme:
Ben gelir gelmez değil de stabil hale geldikten sonra yüklüyorum. Bazen yine de sorun olabiliyor, o zaman da kararlı olan bir önceki sürüme dönüyorum DDU ile kaldırıp.

Evet ama bazen o kadar oyunu yeniden shader cache yapacak diye üşeniyorum. SSD'ler çıktı yükleme süreleri bitti derken şimdide shader cache bela oldu.

Gözle görülür bir sorunum olmadığı veya beklediğim bir şey bulunmadığı sürece, “çalışanı elleme” mantığıyla hareket ederim; güncelleme aralığım belki yılı bile geçer. Eski kartım NVIDIA’ydı, onda da aynı şekilde yapıyordum. Şu an AMD kart kullanıyorum, yine aynı yöntemi uyguluyorum. Windows güncellemelerinde de durum aynı. Aktif driverları DDU ile kaldırıp, en stabil sürümü temiz şekilde kurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…