Kaçmadan konuş kardeşim, aynı ceremeleri daha küçük yaşta çektim. İleride konuşmak daha rahat oluyor.
Bu arada uzun ilişki aramaya bak, kısa vade ilişkileri uzun dönemde ciddi psikoloji zorlar. Onaylandı
Kızın benimle konuşmaktan kaçındığını sanmıyorum çarşamba günü gelip sohbet etmeye çalıştı çünkü. 5 kişi oldukları için girip sohbet etmek benim için zor oluyor ve çekingen biri olmam da cabası. Hızlı konuşma durumum sorun gerçekten kendimin ses kaydını dinlerken bile fark ediyorum.
İşte ilkim olacak kişiyi böyle biri seçmek istemiyorum bende öyle kafa yapısında birisi değilim çünkü.
Biraz karamsar anlatmış olabilirim durumumu fakat gayet sohbetimiz muhabbetimiz oluyor. Dediğiniz gibi akışına bırakacağım.
Son durum:
Sebebini bilmediğim bir şekilde karşı taraf sindire sindire iletişimi kesti benimle. Yanlış anlaşılacak bir hareket yaptığımı sanmıyorum fakat durum bu şekilde, hiçbir ortamda iletişim kurmuyoruz 2 aydır. Bu konuyu açtıktan sonra mart başına kadar bayağı iyi gidiyordu aramızdaki ilişki ondan sonra bozuldu.
Başkasıyla konuşuyordur, senden sıkılmıştır, eski sevgilisi falan varsa onunla barışmıştır veya senin yerine başkasını yedek olarak seçmiştir.
Çoğunlukla bir kız durduk yere soğuk davranmaya başladıysa sebepleri bunlardır, daha böylesini çok göreceksin hoşgeldin aramıza
Başkasıyla konuşuyordur, senden sıkılmıştır, eski sevgilisi falan varsa onunla barışmıştır veya senin yerine başkasını yedek olarak seçmiştir.
Çoğunlukla bir kız durduk yere soğuk davranmaya başladıysa sebepleri bunlardır, daha böylesini çok göreceksin hoşgeldin aramıza
Okulda 15 tatilden önce takipleşmediğim ama az çok bedenlerde ve teneffüslerde konuştuğum bir kız var karşı sınıfta. Ortak arkadaşlarımız olduğu için tanıştık gibi bir şey ve hep 5 kişi dolaşıyorlar. Yabancı bir dil hakkında konuşmak ve yardımlaşmak için 15 tatile girmeden önce takipleştik ve 15 tatilde her gün ve bu hafta da dahil konuşuyoruz, sohbet ediyoruz fakat ben okulda onunla konuşurken saçmalıyorum (hızlı konuştuğum için ve bazen ne diyeceğimi bilemeyip geveliyorum) ve nedense yüz yüze gelmeyi veya konuşmaktan çekiniyorum. Bu olay sosyal anksiyeteden kaynaklı bir durum mu veya yaşayan oldu mu hiç?
Çok yaşadım (çoğunlukla karşı tarafın yüz yüze gelmemesi) o yüzden bir insanla her zaman yüz güze tanışmayı tercih ettim hep. Yüz yüze tanışmak %19282929 daha iyi utanma duygunu kara deliğe at hiç işe yaramaz işlevini kaybetmiş bir duygu.
Hiçbir insan konuştuğu kişiyle durduk yere ilişkisini kesmez, olacağı yokmuş falan sadece kendini kandırmak olur.
Ayrıca sabah akşam saatlerce mesajlaşıyorsan da senden sıkılması muhtemel.
Hey gidi be eskilere gittim konuyu okuyunca. Ne günlerdi
Tek vereceğim tavsiye şudur ki dünyaya bir kere geliyorsun eline fırsat geçerse git dene şansını. Denedi diye kimse kaybetmez sonra zaten bir daha ömrün boyunca görmeyeceksin daha hayatının çok ufak bir anını yaşıyorsun