Her gün yazışıp okulda yüz yüze gelmekten kaçınmak

Kız işi boş iş.
Aynadaki adamla muhabbete devam dostlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaçmadan konuş kardeşim, aynı ceremeleri daha küçük yaşta çektim. İleride konuşmak daha rahat oluyor.
Bu arada uzun ilişki aramaya bak, kısa vade ilişkileri uzun dönemde ciddi psikoloji zorlar. Onaylandı

Reis kızla ciddi düşünüyorsan biraz daha bekle iyice yakınlaş sevgili olursan da gerçekten konuşmak istiyorsan kız grubundan ayrılmasını söyle vb.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam son durum nedir?

Son durum:
Sebebini bilmediğim bir şekilde karşı taraf sindire sindire iletişimi kesti benimle. Yanlış anlaşılacak bir hareket yaptığımı sanmıyorum fakat durum bu şekilde, hiçbir ortamda iletişim kurmuyoruz 2 aydır. Bu konuyu açtıktan sonra mart başına kadar bayağı iyi gidiyordu aramızdaki ilişki ondan sonra bozuldu.

Sebebini bilmediğim bir şekilde karşı taraf sindire sindire iletişimi kesti benimle.
Başkasıyla konuşuyordur, senden sıkılmıştır, eski sevgilisi falan varsa onunla barışmıştır veya senin yerine başkasını yedek olarak seçmiştir.
Çoğunlukla bir kız durduk yere soğuk davranmaya başladıysa sebepleri bunlardır, daha böylesini çok göreceksin hoşgeldin aramıza

Yani dediklerinin olduğunu sanmıyorum fakat olacağı yokmuş herhalde.

Çok yaşadım (çoğunlukla karşı tarafın yüz yüze gelmemesi) o yüzden bir insanla her zaman yüz güze tanışmayı tercih ettim hep. Yüz yüze tanışmak %19282929 daha iyi utanma duygunu kara deliğe at hiç işe yaramaz işlevini kaybetmiş bir duygu.

Hey gidi be eskilere gittim konuyu okuyunca. Ne günlerdi

Tek vereceğim tavsiye şudur ki dünyaya bir kere geliyorsun eline fırsat geçerse git dene şansını. Denedi diye kimse kaybetmez sonra zaten bir daha ömrün boyunca görmeyeceksin daha hayatının çok ufak bir anını yaşıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…