kraxius Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 566 Beğeniler 181 Yer İzmir 6 Nisan 2025 #1 Dolaptan giydiğim her kıyafet yırtık cıkıyor, don da, çorap da yırtık, sorun ben miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2025
Paper.C Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.369 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 2.184 6 Nisan 2025 #2 Sorun sensin. Yırtık kıyafetleri yok etmemişsin. Tekrar tekrar yıkanıp dolaba girmişler. Yırtık olanları ayıkla, dikilir veya yer bezi falan olur.
Sorun sensin. Yırtık kıyafetleri yok etmemişsin. Tekrar tekrar yıkanıp dolaba girmişler. Yırtık olanları ayıkla, dikilir veya yer bezi falan olur.
Boşlukta Düşünen Adam Yetkin Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 813 Çözümler 3 Beğeniler 794 6 Nisan 2025 #3 At gitsin kardeş, ne bekliyorsun? Ayrıca evinizde yırtık kıyafet barındırmamaya özen gösterin. Yırtık elbise fakirliği çağırır.
At gitsin kardeş, ne bekliyorsun? Ayrıca evinizde yırtık kıyafet barındırmamaya özen gösterin. Yırtık elbise fakirliği çağırır.
Bruhistan Başarılı Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 1.101 Çözümler 1 Beğeniler 1.084 6 Nisan 2025 #4 kraxius dedi: Dolaptan giydiğim her kıyafet yırtık cıkıyor, don da, çorap da yırtık, sorun ben miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam kıyafetleriniz eşsiz şaheser fiziklerinizden dolayı yırtılıyor olmasın. Şaka şaka eğer uzun süre giymediyseniz veya kumaş kalitesizliğinden dolayı yırtılmış olabilir ya da çok eskidiyse.
kraxius dedi: Dolaptan giydiğim her kıyafet yırtık cıkıyor, don da, çorap da yırtık, sorun ben miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam kıyafetleriniz eşsiz şaheser fiziklerinizden dolayı yırtılıyor olmasın. Şaka şaka eğer uzun süre giymediyseniz veya kumaş kalitesizliğinden dolayı yırtılmış olabilir ya da çok eskidiyse.
KS KS kraxius Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 566 Beğeniler 181 Yer İzmir 6 Nisan 2025 #5 Boşlukta Düşünen Adam dedi: At gitsin kardeş, ne bekliyorsun? Ayrıca evinizde yırtık kıyafet barındırmamaya özen gösterin. Yırtık elbise fakirliği çağırır. Genişletmek için tıkla... Fakirim zaten işe yeni girdim para yok .Atarsam kıyafet olmaz düzgün.
Boşlukta Düşünen Adam dedi: At gitsin kardeş, ne bekliyorsun? Ayrıca evinizde yırtık kıyafet barındırmamaya özen gösterin. Yırtık elbise fakirliği çağırır. Genişletmek için tıkla... Fakirim zaten işe yeni girdim para yok .Atarsam kıyafet olmaz düzgün.
Bruhistan Başarılı Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 1.101 Çözümler 1 Beğeniler 1.084 6 Nisan 2025 #6 kraxius dedi: Fakirim zaten işe yeni girdim para yok .Atarsam kıyafet olmaz düzgün. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum. Belki dikebilirsiniz hocam.
kraxius dedi: Fakirim zaten işe yeni girdim para yok .Atarsam kıyafet olmaz düzgün. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum. Belki dikebilirsiniz hocam.
KS KS kraxius Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 566 Beğeniler 181 Yer İzmir 6 Nisan 2025 #7 Bruhistan dedi: Anlıyorum. Belki dikebilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Dikme beceriside 0
Boşlukta Düşünen Adam Yetkin Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 813 Çözümler 3 Beğeniler 794 6 Nisan 2025 #8 kraxius dedi: Dikme beceriside 0 Genişletmek için tıkla... Hocam internette videolar var aslında belki bakarak yapabilirsin? Elbise dikmek çok zor bir şey değil.
kraxius dedi: Dikme beceriside 0 Genişletmek için tıkla... Hocam internette videolar var aslında belki bakarak yapabilirsin? Elbise dikmek çok zor bir şey değil.
KS KS kraxius Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 566 Beğeniler 181 Yer İzmir 6 Nisan 2025 #9 Boşlukta Düşünen Adam dedi: Hocam internette videolar var aslında belki bakarak yapabilirsin? Elbise dikmek çok zor bir şey değil. Genişletmek için tıkla... İğne falanda yokki evde terziye götürcez artık terziye don götürülür mü yav.
Boşlukta Düşünen Adam dedi: Hocam internette videolar var aslında belki bakarak yapabilirsin? Elbise dikmek çok zor bir şey değil. Genişletmek için tıkla... İğne falanda yokki evde terziye götürcez artık terziye don götürülür mü yav.
Boşlukta Düşünen Adam Yetkin Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 813 Çözümler 3 Beğeniler 794 6 Nisan 2025 #10 kraxius dedi: İğne falanda yokki evde terziye götürcez artık terziye don götürülür mü yav. Genişletmek için tıkla... Tabii ki götürülür hocam. Adamın işi bu. Tertemiz yıkada, aman. Tanıdığa götürmek istemezseniz uzaktaki bir tane terzide olabilir.
kraxius dedi: İğne falanda yokki evde terziye götürcez artık terziye don götürülür mü yav. Genişletmek için tıkla... Tabii ki götürülür hocam. Adamın işi bu. Tertemiz yıkada, aman. Tanıdığa götürmek istemezseniz uzaktaki bir tane terzide olabilir.