Gerçi oynarken dokunmatik ile oynamıştım, ama dokunmatiğe bayağı alışkın biriyim. Zaten yeniden oynamayı düşünüyorum, ePSXe de oynarken oyunun yarısında siyah ekran veriyordu. Geri kalanını YouTube'dan izlemek zorunda kalmıştım.
Oyunu 2019 civarı oynuyordum, aklımda kontrolleri kötü kalmış olabilir. Bu sene bir DuckStation ile bitirmeyi düşünüyorum.
Oyun mekaniksel açıdan garip bir oyundu. Bir jenerasyon sonra çıkan MGS 3'ün kontrollerine şükredersiniz muhtemelen. Gerçi onun kontrolleri de biraz sinir bozucuydu.
Oyun mekaniksel açıdan garip bir oyundu. Bir jenerasyon sonra çıkan MGS 3'ün kontrollerine şükredersiniz muhtemelen. Gerçi onun kontrolleri de biraz sinir bozucuydu.
Eğer 3. oyunun subsistence sürümünü oynadıysan evet MGS 1 ile aralarında ciddi kontrol farkı var. Ama Snake Eater sürümüyle çok bir fark yok. Subsistance sürümünde third person kamerası ile oynayabiliyorduk oyunu.
Eğer 3. oyunun subsistance sürümünü oynadıysan evet MGS 1 ile aralarında ciddi kontrol farkı var. Ama Snake Eater sürümüyle çok bir fark yok. Subsistance sürümünde TPS oynayabiliyorduk oyunu.
PS1 - Resident Evil 3 Nemesis
PS2 - God Of War / GTA San Andreas
PSP - God Of War: Ghost Of Sparta
PS3 - Uncharted 3
PS Vita - Uncharted Golden Abyss / Killzone: Mercenary
PS4 - Uncharted 4
PS5 - Marvel Spiderman 2