Her konsol için oyun tavsiyesi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4433
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 797
  • Etiketler Etiketler
    konsol oyun
Nasıl oynanışı çok kötü hocam. Bence hala en iyi gizlilik oyunlarından. Klavye ile oynadıysanız kontrollere kötü demeniz normal.

Gerçi oynarken dokunmatik ile oynamıştım, ama dokunmatiğe bayağı alışkın biriyim. Zaten yeniden oynamayı düşünüyorum, ePSXe de oynarken oyunun yarısında siyah ekran veriyordu. Geri kalanını YouTube'dan izlemek zorunda kalmıştım.

Oyunu 2019 civarı oynuyordum, aklımda kontrolleri kötü kalmış olabilir. Bu sene bir DuckStation ile bitirmeyi düşünüyorum.

PS1- Tomb Raider
PS2- GTA: San Andreas
PS3- GTA IV ya da GTA V
PS4- Marvel's Spider-Man
PS5- Bu henüz bende bir şey çağrıştırmadı.

İfadeler: 199
Oyunu 2019 civarı oynuyordum, aklımda kontrolleri kötü kalmış olabilir. Bu sene bir DuckStation ile bitirmeyi düşünüyorum.
Oyun mekaniksel açıdan garip bir oyundu. Bir jenerasyon sonra çıkan MGS 3'ün kontrollerine şükredersiniz muhtemelen. Gerçi onun kontrolleri de biraz sinir bozucuydu.

Oyun mekaniksel açıdan garip bir oyundu. Bir jenerasyon sonra çıkan MGS 3'ün kontrollerine şükredersiniz muhtemelen. Gerçi onun kontrolleri de biraz sinir bozucuydu.
3 oyunu da oynadım. Aralarında aşırı bir mekanik farkı yok. MGS 1 de bence alışınca oynanabilir. İlk başlarda garip gelmesi normal.

Bana öyle geldi herhalde.
Eğer 3. oyunun subsistence sürümünü oynadıysan evet MGS 1 ile aralarında ciddi kontrol farkı var. Ama Snake Eater sürümüyle çok bir fark yok. Subsistance sürümünde third person kamerası ile oynayabiliyorduk oyunu.

PS2- Resident Evil
PS3- Heavy Rain
PS4- RDR 2
PS5- God of War - Last of Us
PSP- God of War(eski nesillerden)
PS VITA - Mortal Kombat

XBOX 360(emin değilim ama bir XBOX konsoluyla oynamıştım)- WWE 2K15

PS1 - Resident Evil 3 Nemesis
PS2 - God Of War / GTA San Andreas
PSP - God Of War: Ghost Of Sparta
PS3 - Uncharted 3
PS Vita - Uncharted Golden Abyss / Killzone: Mercenary
PS4 - Uncharted 4
PS5 - Marvel Spiderman 2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…