Rehber Her platformda kullanabileceğiniz veri hırsızı olmayan programlar

iOS için daha iyi seçenek yok. Açık kaynaklı browser yok diye biliyorum iOS üzerinde.
Android için Hardened ile uğraşmak zor olabilir. Yapmak isteyen yapabilir ama. F-Droid üzerinden bir sürü privacy browser var ama ne kadar işlevsel oldukları tartışılır.

Benim önerdiğim kaynak yapıldığı sıra Fennec açık kaynakmış. Uyardığın için teşekkürler.

Son düzenleme:
Android için Hardened ile uğraşmak zor olabilir. Yapmak isteyen yapabilir ama. F-Droid üzerinden bir sürü privacy browser var ama ne kadar işlevsel oldukları tartışılır.
Uğraşmaya da tartışmaya da gerek yok işte, Fennec'ten daha iyi forklar var. Mull, Bromite ve Iceraven aklıma gelenlerden. Derlerim diyen varsa Vanadium da vardı GrapheneOS'in tarayıcısı.

Android: Signal
iOS: Signal
MacOS: Signal
Windows: Signal
Linux: Signal
Şimdi gördüm bunu da.

Signal'in Android sürümünde proprietary blob mevcutmuş. Hiç veri kaçırmayayım derseniz bildiğim iki forku var:

A fork of Signal for Android with proprietary Google binary blobs removed. Uses OpenStreetMap for maps and a websocket server connection, instead of Google Maps and Firebase Cloud Messaging.

Mükemmel bir rehber. Bir gün lazım olur diye kaydediyorum. Elinize sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…