İzleniyor Her sene sonu "yılın özeti" tarzında bir şey olsun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1547
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 909
Bu önerinin üyeler tarafından nasıl karşılandığını gözlemliyoruz.
Bence en sevilen moderatör yerine en çok ceza veren, en çok konu onaylayan moderatör vs. denebilir. Sevip sevmemek kişisel bir görüş sonuçta.

Moderatörler için ayrı bir istatistik olabilir.

''Yılın elemanı'' hatta o sayfanın ortasına reel vesikalık fotoğrafımız da konulabilir, şöyle mesajlarımıza tribute tarzı bir edit de yapılıp foruma giren herkesin ekranında çıkabiliriz. Ana sayfaya da sabitleyip kişinin hayatını ve bu başarının temeli nereden geliyor gibi konulu makale de yazılabilir. (!)

Edit: Ünlem koymak zorunda kaldım lol.

Son düzenleme:
Çok iyi bir öneri. Bir de konudaki diğer fikirleri de birleştirirlerse ortaya daha iyi bir şey çıkabilir.

Techolay'ın her sene sonu aynı Steam ve Spotify gibi, yılın en çok beğenilen kişisi veya en çok mesajı olan kişi, en fazla aktif kullanıcı ve en sevilen moderatör tarzında yılın özeti gelebilir.
Artıladım, umarım olur.

Hazır 2 gün sonra 2026'ya gireceğimiz için bu öneriyi yükseltmek istedim. Bence de eklenmeli.

Yıllık Mesaj Sayısı
Yıllık Reaksiyon Sayısı
Yıllık Atılan Reaksiyon Sayısı
Yıllık Cevap Yazılan Konu Sayısı
Yıllık Toplam Yazılan Karakter Sayısı

Gibi özellikler eklenebilir ve bunu paylaşabiliriz. Techolay'da da yıllık sıralama olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…