Detaylar
Kim cevapladı?kubatotuzsubat111
Uzman
Böyle düşünmemde bir şey konuşurken söz hakkı bendeyse 40 kere düşünürüm karşımdaki kişi nasıl düşünür kötü mü düşünür diye.
Psikolojik rahatsızlık değil bu. Ama bir psikolog olabilir. Düşünce tarzın sıkıntı ve o yüzden psikolog dedim.
Asıl psikolog olması hem konuşacak hem de düşünce tarzın değişecek. Psikolog yemez, merak etme. Siciline işler gibi bir şeyde yok.
Asıl psikolog olması hem konuşacak hem de düşünce tarzın değişecek. Psikolog yemez, merak etme. Siciline işler gibi bir şeyde yok.
Psikoloğa gitmeden çözemez miyim?Psikolojik rahatsızlık değil bu. Ama bir psikolog olabilir. Düşünce tarzın sıkıntı ve o yüzden psikolog dedim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözebilirsin. Seni yargılamayan ve samimi olan bir arkadaşına anlat. Belki için rahatlar.
Mesela biri sana bir şey dediği zaman aklında kalacağına neden böyle dedin diye sorabilirsin. Hâlâ ters cevap veriyor ya da aşağılıyorsa iletişimi kes.
Arkadaş ortamında söylenilen bir sözü (şaka ya da gerçek) kafaya çok takıyorum. O ortamda o söze gülüp geçiyorum ama eve gelince sürekli o sözü düşünüyorum. Acaba şaka miydi gerçek miydi vb. yaşayan var mı?
Arkadaşların seni zorbalıyor dostum. Oradaki herkesi sil.
Hocam, insan sosyal varlık. Tamam, herkes kötü ise karışmam ama insan birileriyle kaynaşması lazım. Ben böyle düşünüyorum.Arkadaşların seni zorbalıyor dostum. Oradaki herkesi sil.
Aslında sanal arkadaş da olabilir.
Ali Osman 06
Çalışkan
Psikiyatriye gidip özgüven eksikliğim var de. Yazdığı ilaç iyi gelecektir. Bende böyleydim kendimden biliyorum. İlaç iyi geliyor.