burakweb

Çalışkan
Arkadaş ortamında söylenilen bir sözü (şaka ya da gerçek) kafaya çok takıyorum. O ortamda o söze gülüp geçiyorum ama eve gelince sürekli o sözü düşünüyorum. Acaba şaka miydi gerçek miydi vb. Yaşayan var mı?

Sen sorunca düşüneyim dedim, arkadaşlarımın dediği hiçbir şey aklıma gelmedi; galiba hiç takmıyorum:D

Son düzenleyen: Moderatör:
Psikolojik rahatsızlık değil bu. Ama bir psikolog olabilir. Düşünce tarzın sıkıntı ve o yüzden psikolog dedim.

Asıl psikolog olması hem konuşacak hem de düşünce tarzın değişecek. Psikolog yemez, merak etme. Siciline işler gibi bir şeyde yok.

Psikolojik rahatsızlık değil bu. Ama bir psikolog olabilir. Düşünce tarzın sıkıntı ve o yüzden psikolog dedim.

Asıl psikolog olması hem konuşacak hem de düşünce tarzın değişecek. Psikolog yemez, merak etme. Siciline işler gibi bir şeyde yok.
Psikoloğa gitmeden çözemez miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Psikoloğa gitmeden çözemez miyim?
Çözebilirsin. Seni yargılamayan ve samimi olan bir arkadaşına anlat. Belki için rahatlar.

Mesela biri sana bir şey dediği zaman aklında kalacağına neden böyle dedin diye sorabilirsin. Hâlâ ters cevap veriyor ya da aşağılıyorsa iletişimi kes.