xsharke Üstün Sadakat Rozeti Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 2.063 Çözümler 9 Beğeniler 1.981 Yer İstanbul 22 Aralık 2025 #1 İyi sosyaller, Her ama her türden oyun önerilerinizi bekliyorum. Kendime uygun olanları alacağım. İşte başlıca sahip olduğum oyunlar; (+) : Oynadığım oyunlar. (-) : Başlamadığım oyunlar. Sürprizbozan: Steam ETS2 (+) Road 96 (+) Stardew Valley (+) RDR2 (-) Mafia (-) Mafia: Definitive Edition (-) Mafia II (Classic) (-) Mafia II: Definitive Edition (-) Max Payne 2: The Fall of Max Payne (-) NFS Serisi. (-) Batman: Arkham Knight (-) Crysis Remastered (-) Crysis 2 Remastered (-) Crysis 3 Remastered (-) Far Cry 3 (-) Far Cry 5 (-) Sons Of The Forest (-) Hogwarts Legacy (-) Sürprizbozan: Epic Games Dying Light (-) Fallout 3 Game of the Year Edition (-) Fallout New Vegas (-) FS 22 (-) Payday 2 (-) GTA5 (+) Son düzenleme: 22 Aralık 2025
İyi sosyaller, Her ama her türden oyun önerilerinizi bekliyorum. Kendime uygun olanları alacağım. İşte başlıca sahip olduğum oyunlar; (+) : Oynadığım oyunlar. (-) : Başlamadığım oyunlar. Sürprizbozan: Steam ETS2 (+) Road 96 (+) Stardew Valley (+) RDR2 (-) Mafia (-) Mafia: Definitive Edition (-) Mafia II (Classic) (-) Mafia II: Definitive Edition (-) Max Payne 2: The Fall of Max Payne (-) NFS Serisi. (-) Batman: Arkham Knight (-) Crysis Remastered (-) Crysis 2 Remastered (-) Crysis 3 Remastered (-) Far Cry 3 (-) Far Cry 5 (-) Sons Of The Forest (-) Hogwarts Legacy (-) Sürprizbozan: Epic Games Dying Light (-) Fallout 3 Game of the Year Edition (-) Fallout New Vegas (-) FS 22 (-) Payday 2 (-) GTA5 (+)
Isenea Dieur Has Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.672 Çözümler 12 Beğeniler 2.592 22 Aralık 2025 #2 RDR 2, Mafia ve Mafia 2: Definitive Edition, Crysis serisi, Far Cry 3 ve 5.
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.122 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.014 Yer Amerika Birleşik Devletleri 22 Aralık 2025 #3 The Witcher 3: Wild Hunt. İndirimde 3 dolardı en son Steam'de.
Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.560 Çözümler 8 Beğeniler 2.657 Yer Trabzon/Şalpazarı 22 Aralık 2025 #4 Dead Cells, AC2, La Noire, GTA 4. Isenea Dieur Has dedi: Ve 5. Genişletmek için tıkla... 3'ten sonrakiler hep aynı diye duymuştum ben.
Dead Cells, AC2, La Noire, GTA 4. Isenea Dieur Has dedi: Ve 5. Genişletmek için tıkla... 3'ten sonrakiler hep aynı diye duymuştum ben.
2 22723 Uzman Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 1.290 Çözümler 1 Beğeniler 780 22 Aralık 2025 #5 xsharke dedi: İyi sosyaller, Her ama her türden oyun önerilerinizi bekliyorum. Kendime uygun olanları alacağım. İşte başlıca sahip olduğum oyunlar; (+) : Oynadığım oyunlar. (-) : Başlamadığım oyunlar. Sürprizbozan: Steam ETS2 (+) Road 96 (+) Stardew Valley (+) RDR2 (-) Mafia (-) Mafia: Definitive Edition (-) Mafia II (Classic) (-) Mafia II: Definitive Edition (-) Max Payne 2: The Fall of Max Payne (-) NFS Serisi. (-) Batman: Arkham Knight (-) Crysis Remastered (-) Crysis 2 Remastered (-) Crysis 3 Remastered (-) Far Cry 3 (-) Far Cry 5 (-) Sons Of The Forest (-) Hogwarts Legacy (-) Sürprizbozan: Epic Games Dying Light (-) Fallout 3 Game of the Year Edition (-) Fallout New Vegas (-) FS 22 (-) Payday 2 (-) GTA5 (+) Genişletmek için tıkla... Eksi verdiklerinin %80'ini acil oynaman gerek.
xsharke dedi: İyi sosyaller, Her ama her türden oyun önerilerinizi bekliyorum. Kendime uygun olanları alacağım. İşte başlıca sahip olduğum oyunlar; (+) : Oynadığım oyunlar. (-) : Başlamadığım oyunlar. Sürprizbozan: Steam ETS2 (+) Road 96 (+) Stardew Valley (+) RDR2 (-) Mafia (-) Mafia: Definitive Edition (-) Mafia II (Classic) (-) Mafia II: Definitive Edition (-) Max Payne 2: The Fall of Max Payne (-) NFS Serisi. (-) Batman: Arkham Knight (-) Crysis Remastered (-) Crysis 2 Remastered (-) Crysis 3 Remastered (-) Far Cry 3 (-) Far Cry 5 (-) Sons Of The Forest (-) Hogwarts Legacy (-) Sürprizbozan: Epic Games Dying Light (-) Fallout 3 Game of the Year Edition (-) Fallout New Vegas (-) FS 22 (-) Payday 2 (-) GTA5 (+) Genişletmek için tıkla... Eksi verdiklerinin %80'ini acil oynaman gerek.
Ehwenisher Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.597 Çözümler 8 Beğeniler 2.463 Yer Kaer Morhen 22 Aralık 2025 #6 Oynayıp oynamadığını yazmamışsın ama bunların hepsini mutlaka denemeni tavsiye ediyorum. Metro, Witcher, Horizon, Silent Hill 2, Reisdent Evil, TLOU, Ghost of Tsushima-Yotei, A Plague Tale, GoW.
Oynayıp oynamadığını yazmamışsın ama bunların hepsini mutlaka denemeni tavsiye ediyorum. Metro, Witcher, Horizon, Silent Hill 2, Reisdent Evil, TLOU, Ghost of Tsushima-Yotei, A Plague Tale, GoW.
2 22723 Uzman Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 1.290 Çözümler 1 Beğeniler 780 22 Aralık 2025 #7 Ehwenisher dedi: Oynayıp oynamadığını yazmamışsın ama bunların hepsini mutlaka denemeni tavsiye ediyorum. Metro, Witcher, Horizon, Silent Hill 2, Reisdent Evil, TLOU, Ghost of Tsushima-Yotei, A Plague Tale, GoW. Genişletmek için tıkla... Abiiii RDR 2.
Ehwenisher dedi: Oynayıp oynamadığını yazmamışsın ama bunların hepsini mutlaka denemeni tavsiye ediyorum. Metro, Witcher, Horizon, Silent Hill 2, Reisdent Evil, TLOU, Ghost of Tsushima-Yotei, A Plague Tale, GoW. Genişletmek için tıkla... Abiiii RDR 2.
Ehwenisher Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.597 Çözümler 8 Beğeniler 2.463 Yer Kaer Morhen 22 Aralık 2025 #8 22723 dedi: Abiiii RDR 2. Genişletmek için tıkla... Yazmış zaten.
KS KS xsharke Üstün Sadakat Rozeti Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 2.063 Çözümler 9 Beğeniler 1.981 Yer İstanbul 22 Aralık 2025 #9 22723 dedi: Eksi verdiklerinin %80'ini acil oynaman gerek. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum, şartlar el vermiyordu maalesef. Steam kütüphanem bomboş acısını şimdi çıkaracağım
22723 dedi: Eksi verdiklerinin %80'ini acil oynaman gerek. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum, şartlar el vermiyordu maalesef. Steam kütüphanem bomboş acısını şimdi çıkaracağım
2 22723 Uzman Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 1.290 Çözümler 1 Beğeniler 780 22 Aralık 2025 #10 Ehwenisher dedi: Yazmış zaten. Genişletmek için tıkla... Oyuna sahipmiş oynamamış olabilir onu belirtmemiş.
Ehwenisher dedi: Yazmış zaten. Genişletmek için tıkla... Oyuna sahipmiş oynamamış olabilir onu belirtmemiş.