Her yeniden başlatmada NVIDIA Audio sürücüsü siliniyor

Volage 4

Uzman
Yer
Türkiye
Sistemimde monitöre DisplayPort kablosu ile bağlıyım ve sesi doğrudan monitörün kendi dahili hoparlöründen alıyorum.

Ancak şöyle bir sorun yaşamaya başladım: Bilgisayarı her kapatıp açtığımda veya yeniden başlattığımda NVIDIA ses sürücüsü sistemden kendi kendine siliniyor. Ses Denetim Masası'nda monitörün hoparlörü tamamen kayboluyor ve ses alamıyorum.

NVIDIA sürücüsünü sıfırdan kurduğumda monitörün hoparlöründen tekrar sorunsuz ses alabiliyorum. Fakat sistemi yeniden başlattığım an sürücü yine siliniyor ve her açılışta baştan sürücü kurmak zorunda kalıyorum.

DDU ile güvenli modda sürücüyü kaldırıp internet kapalı şekilde tekrar kurar mısın?

Eğer en güncel sürümden kaynaklı ise önceki sürümleride kurmayı dene.

Yeniden başlattıktan sonra Aygıt Yöneticisi'nde NVIDIA High Definition Audio tamamen kayboluyor mu, yoksa sarı ünlemle mi görünüyor? Bir de ekran kartın ve Windows sürümün nedir? Çünkü sürücüyü kurunca çalışıp her restartta gitmesi normal bir ses ayarı problemi gibi durmuyor. Bunları yazarsan ona göre ne yapılacağını söyleyebiliriz.

Hocam, Denetim Masası'nda programları kaldır yerinde ses sürücüsü kayboluyor ancak grafik sürücüsü kalıyor. Ekran kartım RTX 5060 Ti.

Hocam, Windows'u yeni kurdum. Ardından ekran kartının son sürüm 610.88 Game Ready sürücüsünü yükledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…