KS KS U Uranos Üstün Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 1.938 Çözümler 2 Beğeniler 1.367 Yer Adana 21 Eylül 2025 #11 Ssoulstealler59 dedi: Mevsim değişikliği sonucu hasta olmanız çok normal. Ayrıca alerjiniz varsa (polen, toz vesaire) bunlar hasta olmayı daha da artırıyor. Genişletmek için tıkla... Polene yok ama toza var aslında, büyük ihtimal ondandır.
Ssoulstealler59 dedi: Mevsim değişikliği sonucu hasta olmanız çok normal. Ayrıca alerjiniz varsa (polen, toz vesaire) bunlar hasta olmayı daha da artırıyor. Genişletmek için tıkla... Polene yok ama toza var aslında, büyük ihtimal ondandır.
Ssoulstealler59 Uzman Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 571 Beğeniler 831 21 Eylül 2025 #12 Uranos dedi: Polene yok ama toza var aslında, büyük ihtimal ondandır. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam benim de toza alerjim var eylül'de olmasam bile Ekim'de hasta oluyorum ayrıca okulun ilk zamanları o kadar toza alışkın olmadığımız için ondan da hasta olabilirsin. Kişiden kişiye değişiyor. Geçmiş olsun.
Uranos dedi: Polene yok ama toza var aslında, büyük ihtimal ondandır. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam benim de toza alerjim var eylül'de olmasam bile Ekim'de hasta oluyorum ayrıca okulun ilk zamanları o kadar toza alışkın olmadığımız için ondan da hasta olabilirsin. Kişiden kişiye değişiyor. Geçmiş olsun.
tereyagburak Yetkin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 408 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 317 21 Eylül 2025 #13 Okulun 2. haftası hep hasta oluyorum ben de. Sekmez.
Astrea Virgo Yetkin Katılım 16 Mayıs 2024 Mesajlar 715 Çözümler 3 Beğeniler 451 Yer Türkiye 22 Eylül 2025 #14 senuzulme dedi: Çoğu kişi aşağı yukarı aynı tarihte hasta oluyor. Sıcaklıklar birden düştüğü için bağışıklığı düşük olan insanlar bu aralıkta hastalanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Aynen katılıyorum. Kalabalık şehirlerde hastalanma riskiniz daha yüksektir. Uranos dedi: O zaman salgın var büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Hastanelerde, toplu taşımada bile bulunmanız hastalık kapma olasılığınızı arttırır. Özellikle fast food ağırlıklı beslenirseniz, vücudunuzun bağışıklığı zayıflamaya devam eder.
senuzulme dedi: Çoğu kişi aşağı yukarı aynı tarihte hasta oluyor. Sıcaklıklar birden düştüğü için bağışıklığı düşük olan insanlar bu aralıkta hastalanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Aynen katılıyorum. Kalabalık şehirlerde hastalanma riskiniz daha yüksektir. Uranos dedi: O zaman salgın var büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Hastanelerde, toplu taşımada bile bulunmanız hastalık kapma olasılığınızı arttırır. Özellikle fast food ağırlıklı beslenirseniz, vücudunuzun bağışıklığı zayıflamaya devam eder.
Batın Uzman Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 204 Beğeniler 190 Yer Bursa 22 Eylül 2025 #15 Hastalık gibi değil de, alerji olabilir mi acaba?