R Ranton Kouga Ziyaretçi 26 Mayıs 2025 #1 Anime adı, güç ve özelliği şeklinde olmalı. Ne işe yaradığını belirtseniz bile yeterli. Naruto, rinnegan, rinne tensei gibi.
Anime adı, güç ve özelliği şeklinde olmalı. Ne işe yaradığını belirtseniz bile yeterli. Naruto, rinnegan, rinne tensei gibi.
Recep Tayyip İvedik Başarılı Katılım 29 Nisan 2024 Mesajlar 1.908 Çözümler 2 Beğeniler 957 26 Mayıs 2025 #2 Silinen üye dedi: Anime adı, güç ve özelliği şeklinde olmalı. Ne işe yaradığını belirtseniz bile yeterli. Naruto, rinnegan, rinne tensei gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam hepsinde olmasını istediğim bir özellik var, o da herkesin aklını ve tamamen zihninden geçenleri görebilmek olurdu. Acayip bir heyecan katardı. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2025
Silinen üye dedi: Anime adı, güç ve özelliği şeklinde olmalı. Ne işe yaradığını belirtseniz bile yeterli. Naruto, rinnegan, rinne tensei gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam hepsinde olmasını istediğim bir özellik var, o da herkesin aklını ve tamamen zihninden geçenleri görebilmek olurdu. Acayip bir heyecan katardı.
Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.864 Çözümler 35 Beğeniler 6.270 Yer Cehennemin dibi 26 Mayıs 2025 #3 Silinen üye dedi: Anime adı, güç ve özelliği şeklinde olmalı. Ne işe yaradığını belirtseniz bile yeterli. Naruto, rinnegan, rinne tensei gibi. Genişletmek için tıkla... En mantıklısı Death Note. Yazılacak çok isim var
Silinen üye dedi: Anime adı, güç ve özelliği şeklinde olmalı. Ne işe yaradığını belirtseniz bile yeterli. Naruto, rinnegan, rinne tensei gibi. Genişletmek için tıkla... En mantıklısı Death Note. Yazılacak çok isim var
Adelayn Uzman Katılım 11 Mart 2025 Mesajlar 142 Beğeniler 67 26 Mayıs 2025 #4 Re Zero: Subaru: Yaşıyon işte. "Biraz da şaka."
2426 Üstün Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 1.270 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.213 26 Mayıs 2025 #6 Silinen üye dedi: Anime adı, güç ve özelliği şeklinde olmalı. Ne işe yaradığını belirtseniz bile yeterli. Naruto, rinnegan, rinne tensei gibi. Genişletmek için tıkla... Güç bakımından One punch man Saitama olmak isterdim
Silinen üye dedi: Anime adı, güç ve özelliği şeklinde olmalı. Ne işe yaradığını belirtseniz bile yeterli. Naruto, rinnegan, rinne tensei gibi. Genişletmek için tıkla... Güç bakımından One punch man Saitama olmak isterdim
yusufumm07 Üstün Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 3.875 Çözümler 9 Beğeniler 1.865 26 Mayıs 2025 #7 Son Goku kamehameha
İtachi Uchiha Yetkin Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 1.974 Çözümler 12 Beğeniler 1.956 Yer Konoha 26 Mayıs 2025 #8 İtachi olsam bana yeter.
Elma ısıran Üstün Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 5.726 Çözümler 20 Beğeniler 4.563 Yer Cupertino 26 Mayıs 2025 #9 Death Note ama böylesi bir güce erişmek çok riskli. Tıpkı animedeki gibi. Dağıtır insanı. Bu soruya Death Note cevabını vermek bile beni rahatsız etti şu an. Ama neyse, fantezi yapıyoruz sonuçta düşünsel dünyamızda...
Death Note ama böylesi bir güce erişmek çok riskli. Tıpkı animedeki gibi. Dağıtır insanı. Bu soruya Death Note cevabını vermek bile beni rahatsız etti şu an. Ama neyse, fantezi yapıyoruz sonuçta düşünsel dünyamızda...
Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.513 Çözümler 19 Beğeniler 3.758 Yer Cintra 26 Mayıs 2025 #10 Silinen üye dedi: Anime adı, güç ve özelliği şeklinde olmalı. Ne işe yaradığını belirtseniz bile yeterli. Naruto, rinnegan, rinne tensei gibi. Genişletmek için tıkla... Guts'ın kılıcını efektif bir şekilde kullanabilmek.
Silinen üye dedi: Anime adı, güç ve özelliği şeklinde olmalı. Ne işe yaradığını belirtseniz bile yeterli. Naruto, rinnegan, rinne tensei gibi. Genişletmek için tıkla... Guts'ın kılıcını efektif bir şekilde kullanabilmek.