3 3031 Uzman Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 138 Beğeniler 53 11 Haziran 2024 #1 Bazı sitelerdeki videolarda çözünürlük seçme seçeneği olmuyor. Bu yüzden kaç pixel izlediğimi bilmiyorum, bunu nasıl öğrenebilirim?
Bazı sitelerdeki videolarda çözünürlük seçme seçeneği olmuyor. Bu yüzden kaç pixel izlediğimi bilmiyorum, bunu nasıl öğrenebilirim?
3 351 Deneyimli Katılım 19 Aralık 2023 Mesajlar 624 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 475 11 Haziran 2024 #2 Tam olarak ne dediğini anlamadım ama medya oynatıcı kullanıyorsan sağ altan özellikler diyip bakabilirsin çözünürlüğe.
Tam olarak ne dediğini anlamadım ama medya oynatıcı kullanıyorsan sağ altan özellikler diyip bakabilirsin çözünürlüğe.
KS KS 3 3031 Uzman Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 138 Beğeniler 53 11 Haziran 2024 #3 351 dedi: Tam olarak ne dediğini anlamadım ama medya oynatıcı kullanıyorsan sağ altan özellikler diyip bakabilirsin çözünürlüğe. Genişletmek için tıkla... Bazen kimi yerlerde sadece hız ayarları oluyor bende çözünürlüğü görmek istiyorum
351 dedi: Tam olarak ne dediğini anlamadım ama medya oynatıcı kullanıyorsan sağ altan özellikler diyip bakabilirsin çözünürlüğe. Genişletmek için tıkla... Bazen kimi yerlerde sadece hız ayarları oluyor bende çözünürlüğü görmek istiyorum
4 4615 Başarılı Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.290 Çözümler 6 Beğeniler 1.216 11 Haziran 2024 #4 Birçoğu göstermiyor.
magicspears Başarılı İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 65 Çözümler 2 Beğeniler 43 Yer İzmir 11 Haziran 2024 #5 Şöyle bir site var. Yalnız her siteyi desteklemiyor. Buraya linki yapıştırıp tuşa bastığınızda video kalitesini ve indirme seçeneğini gösteriyor. Daha da geliştirilebilir sanırım. 9xbuddy : Online Video İndir Yardımcısı Youtube, Twitter, Facebook, Dailymotion ve diğerleri gibi sitelerden video indirmenize yardımcı olur. 9xbuddy.com
Şöyle bir site var. Yalnız her siteyi desteklemiyor. Buraya linki yapıştırıp tuşa bastığınızda video kalitesini ve indirme seçeneğini gösteriyor. Daha da geliştirilebilir sanırım. 9xbuddy : Online Video İndir Yardımcısı Youtube, Twitter, Facebook, Dailymotion ve diğerleri gibi sitelerden video indirmenize yardımcı olur. 9xbuddy.com
4 4284 Uzman Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.485 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.678 11 Haziran 2024 #6 3031 dedi: Bazen kimi yerlerde sadece hız ayarları oluyor bende çözünürlüğü görmek istiyorum Genişletmek için tıkla... Video dosya boyutunu öğrenebilirsen, süresiyle birlikte ChatGPT sorunca neredeyse kusursuz doğru çözünürlüğü yazıyor.
3031 dedi: Bazen kimi yerlerde sadece hız ayarları oluyor bende çözünürlüğü görmek istiyorum Genişletmek için tıkla... Video dosya boyutunu öğrenebilirsen, süresiyle birlikte ChatGPT sorunca neredeyse kusursuz doğru çözünürlüğü yazıyor.
Y Yonga Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 3.916 Makaleler 7 Çözümler 77 Beğeniler 6.444 11 Haziran 2024 #7 Muhtemelen indirmeden bakmayı sordun ama ben yine de bunu iliştireyim. Çok faydalı bir araç, K-Lite Codec Pack'in de içinde geliyor. MediaInfo MediaInfo is a convenient unified display of the most relevant technical and tag data for video and audio files mediaarea.net
Muhtemelen indirmeden bakmayı sordun ama ben yine de bunu iliştireyim. Çok faydalı bir araç, K-Lite Codec Pack'in de içinde geliyor. MediaInfo MediaInfo is a convenient unified display of the most relevant technical and tag data for video and audio files mediaarea.net