Herhangi bir oyunu açınca sistem mavi ekran veriyor

anaf

Başarılı
Yer
Sakarya
Hayırlı akşamlar. 2 defa bunun gibi konu açtım, ilk konuda çözememiştim sorunu, ikincisinde akım korumalı prizi başka prizle değiştirince düzelmişti. Son iki haftadır tekrar başladı bu sorun. Minidump dosyası atamıyorum maalesef, çünkü mavi ekranı verip hemen restartlıyor cihazı; %100 olmuyor, o yüzden de minidump atamıyorum.

Lütfen yardımcı olun, bilgisayarı düzelltip, satıp motor alacağım.

Aklıma ilk PSU geliyor. Bir kontrol edebiliyorsan et. Stress testine sok diyeceğim de riskli olabilir eğer PSU ise.

İfadeler: X99
Test ile kontrol demiştim aslında. Zorlandığı zaman mı restart atıyor kendi kendine? Normal Google falan açıkken bir sorun var mı?

Sadece oyun açtığımda oluyor bu.

Stress test nasıl yapılıyor pek bilmiyorum fakat bir sitede denedim ekran kartını test etmek istedim donuyor.

Sistemi başka bir PSU ile açma imkanın falan varsa bir dene derim. 3 yıl önce 1060'lı sistemimde aynı sorunu yaşıyordum, Rampage marka bomba PSU vardı bende de. Değiştirerek çözmüştüm olayı.

Bunu yapabileceğimi pek sanmıyorum ve başka bir PSU olarak kardeşimin sistemindeki var, o da Frisby 550W olması lazım.

Ya şimdi motor almak istiyorum ve acil nakit ihtiyacım var bu yüzden bilgisayarı satmam lazım. Satmadan önce yeni bir akvaryum kasa + PSU kombosu yapacaktım normalde. Fakat şimdi motor almak istiyorum bu yüzden değişmeyi pek düşünmüyorum. Değişsem bile sistemi pek kullanmayacağım için gereksiz para olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…