KS KS Çınar1702 Çalışkan Katılım 21 Ağustos 2025 Mesajlar 39 Beğeniler 45 Yer Sarıyer 5 Eylül 2025 #11 II. inSTUnBULL dedi: Küfürlü video göndermek yasak mı? Genişletmek için tıkla... Yok sanırım kanka komik olsun diye Recep tayip Erdoğan bulamıyorlar videosu gönderdim. Deniz744 dedi: Şunu Full izle espri gör Genişletmek için tıkla... Komikmiş RAM dedi: Gram komik değil attıklarınız. Şu video bile daha komik. Genişletmek için tıkla... Her şeye gülerim gülmedim :/ Son düzenleme: 5 Eylül 2025
II. inSTUnBULL dedi: Küfürlü video göndermek yasak mı? Genişletmek için tıkla... Yok sanırım kanka komik olsun diye Recep tayip Erdoğan bulamıyorlar videosu gönderdim. Deniz744 dedi: Şunu Full izle espri gör Genişletmek için tıkla... Komikmiş RAM dedi: Gram komik değil attıklarınız. Şu video bile daha komik. Genişletmek için tıkla... Her şeye gülerim gülmedim :/
Deniz744 Başarılı Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.233 Çözümler 5 Beğeniler 698 5 Eylül 2025 #12 Çınar1702 dedi: Yok sanırım kanka komik olsun diye Recep tayip Erdoğan bulamıyorlar videosu gönderdim. Komikmiş Her şeye gülerim gülmedim :/ Genişletmek için tıkla... Demek ki her şeye gülmüyormuşsun.
Çınar1702 dedi: Yok sanırım kanka komik olsun diye Recep tayip Erdoğan bulamıyorlar videosu gönderdim. Komikmiş Her şeye gülerim gülmedim :/ Genişletmek için tıkla... Demek ki her şeye gülmüyormuşsun.
KS KS Çınar1702 Çalışkan Katılım 21 Ağustos 2025 Mesajlar 39 Beğeniler 45 Yer Sarıyer 5 Eylül 2025 #13 Deniz744 dedi: Demek ki her şeye gülmüyormuşsun. Genişletmek için tıkla... Gülerim şu anda mimar selim bey profiline bakınca bile gülüyorum :^+/
Deniz744 dedi: Demek ki her şeye gülmüyormuşsun. Genişletmek için tıkla... Gülerim şu anda mimar selim bey profiline bakınca bile gülüyorum :^+/