Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Arkadaşlar selam! Heroic Games Launcher ile nasıl oyun oynandığını biliyorsunuzdur. Bu konuda ondan bahsetmeyeceğim. 2 küçük bilgi notu düşmek istedim, bilmeyen falan vardır belki diye.
Heroic Ayarlar -> Gelişmiş -> Aşağıya az kaydır -> EOS Overlay indir butonu göreceksiniz.
Kütüphane -> Oyun sayfası -> Üç nokta -> EOS etkinleştir butonuna basın, eğer zaten etkinleşmişse ellemeyin.
Sözüm size şudur ki, Linux'ta oynadığınız zaman Steam'in yanında Epic oyunlarınızda da resmi özelliklerden mahrum kalmıyorsunuz. Bu 2 olayın olması beni mutlu etti açıkçası.
- Bulut kaydı: Desteklenen oyunlarda bulut senkronizasyonunu Heroic'te destekliyor. Cyberpunk 2077 bulut kaydımı tespit etmişti geçmişte.
- Epic başarımları: Epic başarımları Heroic Games'te de çalışıyor. Geçenlerde sormuştum ama bilgisi olan yoktu. Açıkçası mutlu oldum. Çünkü Darkest Dungeon II gibi oyunların başarımlarını almak isterim. Ve güzel olan şu ki, Epic Online Services (EOS) kurulu ise (Heroic ayarlarından kurulabiliyor tek tıkla) başarımları da eşliyor.
Heroic Ayarlar -> Gelişmiş -> Aşağıya az kaydır -> EOS Overlay indir butonu göreceksiniz.
Kütüphane -> Oyun sayfası -> Üç nokta -> EOS etkinleştir butonuna basın, eğer zaten etkinleşmişse ellemeyin.
Sözüm size şudur ki, Linux'ta oynadığınız zaman Steam'in yanında Epic oyunlarınızda da resmi özelliklerden mahrum kalmıyorsunuz. Bu 2 olayın olması beni mutlu etti açıkçası.