5 5643 Yetkin Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 682 Makaleler 3 Çözümler 11 Beğeniler 499 8 Aralık 2025 #1 Merhaba. Telefonuma birkaç günlüğüne X'i silip, bugün tekrar indirmiştim. Hesabıma girmeye çalışıyorum ama "login error attestation denied" hatası alıyorum. Şifre değiştirmeyi de denedim ama işe yaramadı. Ne yapabilirim?
Merhaba. Telefonuma birkaç günlüğüne X'i silip, bugün tekrar indirmiştim. Hesabıma girmeye çalışıyorum ama "login error attestation denied" hatası alıyorum. Şifre değiştirmeyi de denedim ama işe yaramadı. Ne yapabilirim?
Kyoya Yetkin Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 176 Çözümler 1 Beğeniler 100 Yer Türkiye 8 Aralık 2025 #2 Şifremi unuttum deyip şifreyi değiştirip girmeye çalışın. Reddit'te öyle çözenler olmuş. Google hesabı falan bağlı ise onunla giriş yapın. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2025
Şifremi unuttum deyip şifreyi değiştirip girmeye çalışın. Reddit'te öyle çözenler olmuş. Google hesabı falan bağlı ise onunla giriş yapın.
KS KS 5 5643 Yetkin Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 682 Makaleler 3 Çözümler 11 Beğeniler 499 8 Aralık 2025 #3 Kyoya dedi: Şifremi unuttum deyip şifreyi değiştirip girmeye çalışın. Reddit'te öyle çözenler olmuş. Google hesabı falan bağlı ise onunla giriş yapın. Genişletmek için tıkla... "Şifremi değiştirmeyi denedim" dedim zaten. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2025
Kyoya dedi: Şifremi unuttum deyip şifreyi değiştirip girmeye çalışın. Reddit'te öyle çözenler olmuş. Google hesabı falan bağlı ise onunla giriş yapın. Genişletmek için tıkla... "Şifremi değiştirmeyi denedim" dedim zaten.
Kyoya Yetkin Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 176 Çözümler 1 Beğeniler 100 Yer Türkiye 8 Aralık 2025 #4 5643 dedi: "Şifremi değiştirmeyi denedim" dedim zaten. Genişletmek için tıkla... Pardon görmemişim.