Instagram Hesaba girmeye çalışırken giriş sayfası döngüye giriyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Audi A2.5
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 110
  • Etiketler Etiketler
    instagram

Audi A2.5

Başarılı
Hesabın şifresi, adı ne varsa hatırlıyorum ama girişte döngüye giriyor sürekli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesabın şifresi, adı ne varsa hatırlıyorum ama girişte döngüye giriyor sürekli.
1. Tarayıcı Önbelleğini Temizle: Hesabınıza giriş yaparken tarayıcınızın önbelleği sorun yaratabilir.
- Tarayıcınızın ayarlar kısmına gidin.
- "Geçmiş" veya "Önbellek" bölümünü bulun.
- "Önbelleği temizle" veya "Tarama verilerini temizle" seçeneğini seçin.
- İşlemi onaylayın ve tarayıcınızı kapatıp açın.

2. Tarayıcıyı Değiştirin: Sorun yaşadığınız tarayıcıda devam ediyorsa farklı bir tarayıcı kullanarak deneyin (örneğin, Chrome yerine Firefox).

3. Çerezleri Kontrol Edin: Giriş yaptığınız siteye ait çerezlerin kapalı olup olmadığını kontrol edin.
- Tarayıcı ayarlarından "Çerezler" bölümüne gidin ve siteyle ilgili çerezlerin aktifleştirildiğinden emin olun.

4. VPN veya Proxy Kullanmıyorsanız Kapatın: Eğer kullanıyorsanız, VPN veya proxy bağlantınızı devre dışı bırakın ve tekrar giriş yapmayı deneyin.

5. Giriş Bilgilerini Kontrol Edin: Şifrenizi ve kullanıcı adınızı doğru girdiğinizden emin olun. Belki büyük-küçük harf yanlışlığı olabilir.

6. Güvenlik Duvarını Kontrol Edin: Eğer bir güvenlik yazılımı kullanıyorsanız, bu yazılımın giriş yapmaya çalıştığınız siteyi engelleyip engellemediğini kontrol edin.

7. Hesap Kurtarma Seçeneklerini Dene: Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, "Şifremi unuttum" seçeneğini kullanarak hesabınızın şifresini sıfırlamayı deneyin.

Eğer sorun hala devam ederse, daha fazla teknik bilgiyle tekrar gözden geçirebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…