Audi A2.5

Başarılı
Hesabın şifresi, adı ne varsa hatırlıyorum ama girişte döngüye giriyor sürekli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesabın şifresi, adı ne varsa hatırlıyorum ama girişte döngüye giriyor sürekli.
1. Tarayıcı Önbelleğini Temizle: Hesabınıza giriş yaparken tarayıcınızın önbelleği sorun yaratabilir.
- Tarayıcınızın ayarlar kısmına gidin.
- "Geçmiş" veya "Önbellek" bölümünü bulun.
- "Önbelleği temizle" veya "Tarama verilerini temizle" seçeneğini seçin.
- İşlemi onaylayın ve tarayıcınızı kapatıp açın.

2. Tarayıcıyı Değiştirin: Sorun yaşadığınız tarayıcıda devam ediyorsa farklı bir tarayıcı kullanarak deneyin (örneğin, Chrome yerine Firefox).

3. Çerezleri Kontrol Edin: Giriş yaptığınız siteye ait çerezlerin kapalı olup olmadığını kontrol edin.
- Tarayıcı ayarlarından "Çerezler" bölümüne gidin ve siteyle ilgili çerezlerin aktifleştirildiğinden emin olun.

4. VPN veya Proxy Kullanmıyorsanız Kapatın: Eğer kullanıyorsanız, VPN veya proxy bağlantınızı devre dışı bırakın ve tekrar giriş yapmayı deneyin.

5. Giriş Bilgilerini Kontrol Edin: Şifrenizi ve kullanıcı adınızı doğru girdiğinizden emin olun. Belki büyük-küçük harf yanlışlığı olabilir.

6. Güvenlik Duvarını Kontrol Edin: Eğer bir güvenlik yazılımı kullanıyorsanız, bu yazılımın giriş yapmaya çalıştığınız siteyi engelleyip engellemediğini kontrol edin.

7. Hesap Kurtarma Seçeneklerini Dene: Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, "Şifremi unuttum" seçeneğini kullanarak hesabınızın şifresini sıfırlamayı deneyin.

Eğer sorun hala devam ederse, daha fazla teknik bilgiyle tekrar gözden geçirebiliriz.