Epic Games Hesabım çalındı

ICrewella

Uzman
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar. Dün Epic hesabımda hiçbir şey yoktu fakat bugün giriş yapamıyorum. Arkadaşlarıma sordum ve Epic Games ismim değişmiş. Kısacası hesabım çalınmış ve mail adresi değiştirilmiş. Bunu nasıl çözebilirim nereye ulaşmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hem Steam hem Epic Games hesabınız gittiyse e-posta adresiniz çalınmış olabilir. E-posta şifrenizi değiştirin (İki aşamalı doğrulama eklemenizi de öneririm) ve iki platformun da destek birimleriyle görüşün

Öncelikle sakin oluyorsunuz. Ardından hesabım maili falan değiştirilmediyse telefondan epic games ve steam hesabın şifresini sıfırlıyorsunuz. Hesabı geri aldıktan sonra bilgisayarı güzel bir şekilde malwarebytes ile tarayacaksın istersen başka antivirüs uygulamasını kullanıp da taratabilirsin ama malwarebytes tercihim benim. Virüsler silindiğine emin olacaksın. Daha sonra chrome'da hangi uzantılar var? Onlar silmeni tavsiye ederim.

Hesabının maili değiştirildiyse desteğe yazmaktan başka çaren olmuyor. O arada bilgisayardan virüsü temizlemeyle uğraş

Steam hesabım güvende 2 aşamalı doğrulama ile halettim fakat epic games hesabımın mail adresi değiştirilmiş desteğe nerden ulabilirim

Epic Games Destek sitesinden Hesabınızın ilk maili
İlk fatura (Hem fatura numarası hem screenshot)
İlk nickname'inizi yazarak hesabınızı kurtarabilirsiniz. Bunları eksiksiz paylaşırsanız 2-3 güne alırsınız hesabınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…