Selam. Bugün öğlene doğru eve geldiğimde WhatsApp'a giriş yapamadım, hesabım kapatılmış. Ekte belirttiğim hataları alıyorum. Vize haftamda çok önemli bir durum. Ne yapabilirim? Kural ihlali de yaptığımı düşünmüyorum bugün sabah sıkıntısız bir şekilde kullanmıştım.
Hocam talep oluşturun kısa bir süre sonra açıyorlar genelde 10-12 saat içerisinde açılıyor.
Eğer spam yiyen bir kişiye mesaj attıysanız sizi de spam sanabiliyor. Şu sıralar Whatsapp'ta bu problemi yaşayanlar arttı bana da oldu geçenlerde otomatik sistem banlıyor.
Hocam talep oluşturun kısa bir süre sonra açıyorlar genelde 10-12 saat içerisinde açılıyor.
Eğer spam yiyen bir kişiye mesaj attıysanız sizi de spam sanabiliyor. Şu sıralar Whatsapp'ta bu problemi yaşayanlar arttı bana da oldu geçenlerde otomatik sistem banlıyor.
Bu durum nedense cok sık yasanmaya basladi, kimisi rehberinde cok kisi olmasina bagliyor vs. Talep olusturup iletisime gecmekten baska care yok gibi gozukuyor.
95 kişi var rehberimde hocam çok da bir kişi yok aslında, babamda 300-400 kişi vardı mesela yıllardır sorun yaşamıyor. Talep oluşturdum uygulamadan, ayriyeten sitesinden de talep açtım.
Sizde ne gibi bir süre sonra açıldı hocam? Eski bir arkadaş spam yemişti de en son konuşalı 7-8 ay oluyor belki daha da eskidir.
95 kişi var rehberimde hocam çok da bir kişi yok aslında, babamda 300-400 kişi vardı mesela yıllardır sorun yaşamıyor. Talep oluşturdum uygulamadan, ayriyeten sitesinden de talep açtım.
Hocam bende sorun tesadüfi bir şekilde çözüldü valla. Ablam üzerinden kendimi görüntülü aradım, çalmamasına rağmen tekrar WhatsApp'a girdiğimde "Hesabınız geri yüklendi" bildirimini aldım ve normal kurulumunu yaptım.
Hocam bende sorun tesadüfi bir şekilde çözüldü vallahi. Ablam üzerinden kendimi görüntülü aradım, çalmamasına rağmen tekrar WhatsApp'a girdiğimde "hesabınız geri yüklendi" bildirimini aldım ve normal kurulumunu yaptım.