8 8898 Üstün Açılış Hamlesi Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 3.864 Çözümler 52 Beğeniler 2.393 27 Mayıs 2025 #11 20571 dedi: Tosla'da olabilir ya da Hadi denilen kartta iyi A101'de indirim veriyor. Genişletmek için tıkla... Sırf bunlar için müşteri desteği veya uygulamadan feragat etmem. Ayrıca maksimum genç kartı da veriliyor onların da çoğu yerde anlaşması var. Tosla da akbank alt yapısı ve sürekli fast sistemleri çöküyor asla önermiyorum.
20571 dedi: Tosla'da olabilir ya da Hadi denilen kartta iyi A101'de indirim veriyor. Genişletmek için tıkla... Sırf bunlar için müşteri desteği veya uygulamadan feragat etmem. Ayrıca maksimum genç kartı da veriliyor onların da çoğu yerde anlaşması var. Tosla da akbank alt yapısı ve sürekli fast sistemleri çöküyor asla önermiyorum.
christopher moltisanti Uzman Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 324 Çözümler 2 Beğeniler 191 Yer İzmir 27 Mayıs 2025 #12 Az önce Enpara'ya üye oldum şubeye gitmeye üşendim görüntülü konuşarak 5 dk kısa sürede üye olduk vallahi fena kolaylık oldu.
Az önce Enpara'ya üye oldum şubeye gitmeye üşendim görüntülü konuşarak 5 dk kısa sürede üye olduk vallahi fena kolaylık oldu.
KS KS Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.852 Çözümler 35 Beğeniler 6.262 Yer Cehennemin dibi 27 Mayıs 2025 #13 christopher moltisanti dedi: Az önce Enpara'ya üye oldum şubeye gitmeye üşendim görüntülü konuşarak 5 dk kısa sürede üye olduk vallahi fena kolaylık oldu. Genişletmek için tıkla... Telefonumda NFC ve kimliğimde imza yok bu yüzden fiziksel olarak yapmalıyım. 6191 dedi: Enpara, QNB şubelerinden açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Açılmıyormuş. Onlar da uygulamaya yönlendiriyorlar. Son düzenleme: 4 Haziran 2025
christopher moltisanti dedi: Az önce Enpara'ya üye oldum şubeye gitmeye üşendim görüntülü konuşarak 5 dk kısa sürede üye olduk vallahi fena kolaylık oldu. Genişletmek için tıkla... Telefonumda NFC ve kimliğimde imza yok bu yüzden fiziksel olarak yapmalıyım. 6191 dedi: Enpara, QNB şubelerinden açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Açılmıyormuş. Onlar da uygulamaya yönlendiriyorlar.