Merhaba arkadaşlar aklımda bir fikir var.

Steam hesap savaşları fikri nasıldır? PC hocasının düzenlediği sistem savaşları gibi bir şey yapalım mı herkes bu konu altına Steam profillerini ayarlar herkes kendince bak benim daha yüksek level veya kütüphanesi daha dolu der.

Bakar kendi hesabına bende bu oyun yok der alır hazır Steam sonbahar indirimleri de var hemen alıp oyunu kendi kütüphanesine eklemiş de olur. Bence herkes için faydalı olabilir.

Yani bunun gibi bir etkinlik yaparak oyuncuların sahip oldukları hesapların değerini, kütüphanesindeki oyun kalitesini, başarım (achievement) puanlarını veya hesap yaşını yarıştırarak eğlendiği popüler bir topluluk etkinliği olur aynı durum sistem savaşları videolarında da geçerlidir.

Son düzenleme:
herkes kendince bak benim daha yüksek level veya kütüphanesi daha dolu der.
Pek mantıklı değil gibi adamın biri sinirlense Steam hesabı kötü diye buraya tüm sahip olduğu mal varlığını atsa kim uğraşacak. Altına da yazsa ''senin Steam hesabın varsa benimde evim, arabam, tapum vb. var'' diye. Daha çok kapitalizm savaşları olmuş.

Sistem savaşları mantıklı da Steam hesap savaşları direkt kimin daha çok parası olduğuna bakıyor ya hocam, olmaz bence o iş 😂

Hocam öyle doğru da sistem savaşları gökten drop olarak düşmüyor ya; onlar da para harcanarak alınıyor. :D

Pek mantıklı değil gibi adamın biri sinirlense Steam hesabı kötü diye buraya tüm sahip olduğu mal varlığını atsa kim uğraşacak. Altına da yazsa "senin Steam hesabın varsa benim de evim, arabam, tapum vb. var" diye. Daha çok kapitalizm savaşları olmuş.

Hocam onların evi arabası varsa, bizim de Allah'ımız var. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
1791320447463.webp

Merhaba arkadaşlar aklımda bir fikir var.

Steam hesap savaşları fikri nasıldır? PC hocasının düzenlediği sistem savaşları gibi bir şey yapalım mı herkes bu konu altına Steam profillerini ayarlar herkes kendince bak benim daha yüksek level veya kütüphanesi daha dolu der.

Bakar kendi hesabına bende bu oyun yok der alır hazır Steam sonbahar indirimleri de var hemen alıp oyunu kendi kütüphanesine eklemiş de olur. Bence herkes için faydalı olabilir.

Yani bunun gibi bir etkinlik yaparak oyuncuların sahip oldukları hesapların değerini, kütüphanesindeki oyun kalitesini, başarım (achievement) puanlarını veya hesap yaşını yarıştırarak eğlendiği popüler bir topluluk etkinliği olur aynı durum sistem savaşları videolarında da geçerlidir.

Ben ne oluyorum :D Astsubay mı?