"Hey Google" demeden tuşla asistanı kullanmak mümkün mü?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rsr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 222
  • Etiketler Etiketler
    google

rsr

Başarılı
Hey Google özelliğini açtığımızda ekran kilitliyken bile "Hey Google" diyerek istediğimizi sorabiliyoruz. Alarm vs. de kuruyor. Bunu "Hey google" demek yerine yan tuşa basarak yapmak istiyorum.

Asistanı "Hey Google" denemeden sadece yan tuşa basarak aktifleştirmek mümkün mü? Bixby için böyle bir seçenek var ama Google Asistan ya da Gemini için yok. Good Lock ile yapabildim ama sadece ekran kilidi açıkken işe yarıyor. Ekran kilidini açana kadar uğraşacaksam zaten uygulamayı da açarım bir anlamı kalmıyor.

Samsung S20FE için araştırıyorum. Gerçi başka telefonlarda açılıyorsa o da olur, zaten yenilemeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:
Ayarlardan düğme ile asistanı aç olacak.

Çok değişik 2 telden baktım bende normal.
Samsung telefonlarda bu ekranda mı denediniz?

Telefonu açma kapama tuşuna uzun süre basınca kilit ekranında asistan devreye giriyor mu sizde?

Samsung telefonlarda bu ekranda mı denediniz?

Telefonu açma kapama tuşuna uzun süre basınca kilit ekranında asistan devreye giriyor mu sizde?

Kilit ekranda denemedim bir bakayım.

Samsung olmayan telde kilit ekranda Gemini açtı Samsung S20feye yapay zeka iyi güncelleme sunmamış.

İfadeler: rsr
Kilit ekranda denemedim bir bakayım.

Samsung olmayan telde kilit ekranda Gemini açtı Samsung S20feye yapay zeka iyi güncelleme sunmamış.
Teşekkürler denediğiniz için.

Hangi telefonda çalıştı sizde? Güncel Samsung telefonlarda da çalışır mı acaba?

Teşekkürler denediğiniz için.

Hangi telefonda çalıştı sizde? Güncel Samsung telefonlarda da çalışır mı acaba?

Bilmiyorum Samsung hiç kullanmadım mağazadan bakmak gerek.

Benim telefonda da güç tuşuna 2-3 sn kadar basılı tutunca asistan aktif oluyor ama aldığımdan beri böyle. Ben bir tuş ataması yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…