Hi-Fi müzik deneyimi için 10.000 TL bütçe ile IEM kulak içi kulaklık önerisi

Bizim piyasada da çok fazla bass iem yok. Crinacle diablo gibi bir şey lazım sana da alamıyoruz işte.

Stok yok gibi duruyor bir bakarım teşekkürler.

tatmin eder mi acaba bassları. 10.00 TL bütçeyi geçmeyi düşünmüyorum.
Buds 2 basslarını az buluyorsun, tatmin etmeyebilir. Bence buds2'deki basslar gayet iyi, hatta tek iyi yanı bile olabilir.

Buds 2 bile yetersiz geldiyse etmez gibi.

Ziigaat lush EQ ayarı işle bassları arttırsam kurtarır mı? Veya simgot EA500lm nasıldır bunu da EQ ayarı işle bassları arttırsam kurtarır mı? Simgot EA500lm de ilk mesajda bahsettiğim durum olur mu? Dinamik, yapay doğal olmamam durumu vs... Yoksa bu durum planer sürücülü IEM'ler için mi geçerli.

Simgot EA500lm biraz daha ucuz ve kullandığı malzeme daha sağlam. Lityum-magnezyum sürücü var ayrıca.

Ziigaat lush EQ ayarı işle bassları arttırsam kurtarır mı?
Sanmiyorum.
Bence bass istiyorsan ET142 haric hicbiri sana uygun degil Simgot tarafinda.
Simgot EA500lm biraz daha ucuz ve kullandığı malzeme daha sağlam. Lityum-magnezyum sürücü var ayrıca.
Ses kalitesi daha dusuk ayrica EA500LM'in. Ve tizler daha yuksek.

Hocam istediğin tuninge uygun iemleri konuştuk. Zaten hepi topu 100 model anca vardır. 10k altında explorer dışında istediğin sese yakın bir iem satılmıyor.

Sanmiyorum.

Bence bass istiyorsan ET142 haric hicbiri sana uygun degil simgot tarafinda.

Ses kalitesi daha dusuk ayrica EA500Lm'in. Ve tizler daha yuksek.

Anladım teşekkür ederim. Samsung Buds 4 Pro nasıldır tavsiye eder misin? LDAC codec destekleyen telefonum var. Hi-Fi etiketi biraz pazarlama kablosuzlarda farkındayım en azından kablo ve DAC derdi yok.

Bir de 3-4 bin TL'ye kadar düşük bütçeden IEM dünyasını denemek yapmak için istediğim tarzda ve özelliklerde IEM önerebilir misiniz?

Hocam istediğin tuninge uygun iemleri konuştuk. Zaten hepi topu 100 model anca vardır. 10k altında Explorer dışında istediğin sese yakın bir IEM satılmıyor.

En giriş seviyeden denerim belki veya Buds 2 ile yola devam edebilirim. Sizin önerebileceğiniz giriş seviye EQ ayarlarına iyi tepki verebilen ve belirttiğim tarzlarda ve özelliklerde yakın olan bir IEM tavsiye eder misiniz?

Rica ederim. Buds4 Pro gayet iyi bir kulaklik. Alabilirsin. Hatta butcesinin en iyilerinden diye dusunuyorum. 4 bin TL butcede Cadenza 2 sana uygundur. Basshead'e yakin bir IEM ama ayrica dengeli.

Eğer hifi derdin varsa bütçeyi tws ile bölmen çok mantıklı olmaz. Onun yerine budget bir iem ile giriş yapıp bir süre onu dinlemeyi tavsiye ederim. 3-4k arası alınacak birkaç model var, sana en uygun olanların arasında melody wings jupiter ve kiwi ears cadenza 2 var.
Cadenza 2'ye alternatif olarak kefine klean SV alabilirsin ancak bassları ufak farkla daha zayıf.

Buds 2'ye gelecek olursak, muhtemelen akustik ayarından dolayı bassların salınımını çok seviyorum ben. Sanki kulaklık değil de hoparlör dinliyormuşum gibi bassın dolaştığını hissediyorum. Onun dışında basslarının çözünürlüğü iyi değil. Salındığı için hızlı ve vurucu da değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…