Virtudex Yetkin İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 321 Çözümler 1 Beğeniler 212 19 Aralık 2024 #11 Hocam Hi-Level SATA SSD almıştım aldıktan 2-3 ay sonra Windows donmaya başlamıştı. Cebinizden biraz daha para çıksın kaliteli olsun.
Hocam Hi-Level SATA SSD almıştım aldıktan 2-3 ay sonra Windows donmaya başlamıştı. Cebinizden biraz daha para çıksın kaliteli olsun.
KS KS Talha Yiğit Yetkin Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.656 Çözümler 10 Beğeniler 973 Yer Konya 20 Aralık 2024 #12 Virtudex dedi: Hocam Hi-Level SATA SSD almıştım aldıktan 2-3 ay sonra Windows donmaya başlamıştı. Cebinizden biraz daha para çıksın kaliteli olsun. Genişletmek için tıkla... O iş işten geçti bile arızalanınca iadeye zorlarım artık yapacak başka bir şey yok.
Virtudex dedi: Hocam Hi-Level SATA SSD almıştım aldıktan 2-3 ay sonra Windows donmaya başlamıştı. Cebinizden biraz daha para çıksın kaliteli olsun. Genişletmek için tıkla... O iş işten geçti bile arızalanınca iadeye zorlarım artık yapacak başka bir şey yok.