Hiç bilgisi olmayan birine hazır sistem önerisi

Burada da dediğim gibi R7 9700X alırsanız bütçeyi 7.000 TL yükseltip, performansa tam etki eder.

Bilgisayar toplamayı neredeyse tüm markalar yapıyor zaten. Sizin yapacağınız tek şey Windows kurmak.
Elinize sağlık. İş dolayısıyla evime yarın döneceğim. Mobilden tam hakim olamadım. Eve döndüğümde dediklerinize kesinlikle bakacağım. Total olarak 60'ı geçsin istemiyorum aslında ama bir şekil yapmaya çalışacağım. Yarın bir total ne çıkıyor inceleyip size çok teşekkür edeceğim gibi duruyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunuz olursa gene sorabilirsiniz. Hatta bilgisayar başında tartışmak daha sağlıklı olur sizin için.

9000 serisi hatalarla dolu. Alınmaz. 5070 ya da 5070 Ti daha mantıklı.
Bu yorum beni AMD'den anlık uzaklaştırdı diyebilirim

Sorunuz olursa gene sorabilirsiniz. Hatta bilgisayar başında tartışmak daha sağlıklı olur sizin için.
Çok teşekkür ederim ilginiz için laptop başında çok daha iyi bir iletişim olacak

Recep hocam da hatalı olduğunu söylüyor. Techolay'da videosu var.
Recep hocamın zaten şüphe duyduğu şeye bile bir düşünürüm. O videoyu da bulup bir bakacağım. Recep hocamın yanlışı olmaz

Yarın sabah bakmak adına Gaming.gen.tr'den 5070 olan (bir çok model var ASUS Dual 5070, MSI GeForce 5070, ASUS Prime 5070) hepsi aynı mıdır bilmiyorum ama kendi tavsiyeniz bir 5070 model bulunduran, kendi özelleştirmenizide paylaşıp linkleyebilirseniz yarın sabah nazicane dileklerimle güzel bir gün geçirmeniz çok olasıdır

5070 Ti bütçeyi çok aşıyor maalesef 5070 tavsiyenizi bekliyorum. İyi geceler diliyorum.

Şu aslında çok dikkatimi çekti sebebi de görsellik olarak parçaların da beyaz olması ve özellikleri konuştuğumuz gibi olması. Özelleştirmeye gerekte yok gibi gördüm. abu sistem hakkında ne düşünürsünüz? Ne kadar performans odaklı da olsam estetiklik karşısında zaafım var. Özelleştirmeye gerek bir parça bulunuyor mu bu sistemde?

SSD tarafında düşüncelerim var. Ve bu fiyata 5070 Ti bulurken 5070 biraz mantıksız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…