Hiç bilgisi olmayan birine hazır sistem önerisi

SSD tarafında düşüncelerim var. Ve bu fiyata 5070 Ti bulurken 5070 biraz mantıksız.
Evet onu atlamışım. İtopya'da diğer sitelerden farklı olarak vade farksız 5 taksit seçeneğini gördüm. Bu da bütçemi 70K'ya kadar dayatır. En mantıklı sistem ne olabilir bu koşullarda?

Son düzenleyen: Moderatör:
İtopya çok pahalıya satıyor. Taviye etmem.
Eledim direkt o zaman. Bu seviye sistemlerde performans için fan dönme hızı gibi BIOS güncelleme gibi ince ayarlar yapılıyormuş bunları ben yapamayacağım için Gaming.gen.tr "performans tuning" paketi benim yerime bunları yapacağını düşündüm. oradan bir sistem çözebilir miyiz? 60-70K ama 70K'yı geçmemesi psikolojik olarak da çok mutlu eder.

BIOS güncelleme dünyanın en kolay şeyi. Bir sürü video var YouTube'da. Tek sorun BIOS güncellenirken elektriklerin gitmemesi

Sadece o değil tabii örneğin stabil çalışması için fan ayarları vs. yapılıyormuş PCHocası'nın birkaç videosunu izledim.
Benim 4080'li sistemim var kendim topladım 1 kere bile fan ayarı yapmadım mis gibi çalışıyor şu an. Hem sadece oyun oynayacaksınız gereksiz bence.

16 GB RAM ve 5070 olduğu için bunu da eledik.

Tam 70K oldu 5070 Ti iceren bir sistem oldu önerdiklerinizle kafama çok yattı. İleriye dönük 4K mönitör için de güzel duruyor.

Bu sistemde güncellediklerinizi yaptım ancak şu olursa daha da iyi olurdu diyebileceğiniz bir durum var mı? Anakart yeterli mi dersiniz? Biostar için iyi diyebilir miyiz? Kasa 750W yeterli midir?

Biostar zaten anakart tarafında en üst markalardan biri. Sıvı soğutmada Cooler Master MasterLiquid olsa çok daha iyi olabilir.

Kasa 750w yeterli midir?
Yeterli hocam.

Biostar zaten anakart tarafında en üst markalardan biri. Sıvı soğutmada Cooler Master MasterLiquid olsa çok daha iyi olabilir.

Yeterli hocam.

Elinize sağlık gerekli bilgiler için. Güzel bir sistem toplamada çok yardımcı oldunuz. Dediğiniz sıvı soğutucu 360mm sanırım kasaya sığıyorsa onu da ekleyip kapatayım.

Elinize sağlık gerekli bilgiler için. Güzel bir sistem toplamada çok yardımcı oldunuz. Dediğiniz sıvı soğutucu 360mm sanırım kasaya sığıyorsa onu da ekleyip kapatayım.
Sığmasa koyacaklarını çok sanmıyorum zaten 360mm alırsanız hiç sorun yaşamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…