Hiç bilgisi olmayan birine hazır sistem önerisi

Son bir şey sorayım vaktinizi almadan. Anakart tarafında Wi-Fi'li bir anakart olabilir mi? Hazırladığımız sisteme "MSI PRO B650-S WIFI AM5 DDR5 ATX" olarak değiştirsem "Biostar B650MP-E PRO DDR5 6000MHz AM5 mATX" yerine sıkıntı olur mu daha mı iyi olur yoksa?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha iyi olur. Ben bütçe aşıyor diye koymadım.

Daha iyi olur. Ben bütçe aşıyor diye koymadım.
Araştırırken şuradaki yan ürünlerle Wi-Fi'ye ulaşabiliyormuşuz zaten. En sağlıklısı yine eskisi gibi olanı. Arada fark 5K var değmez gibime geldi.

Araştırırken şuradaki yan ürünlerle Wi-Fi'ye ulaşabiliyormuşuz zaten. En sağlıklısı yine eskisi gibi olanı. Arada fark 5K var değmez gibime geldi.
Modeminiz uzaktaysa veya arasında duvar varsa o adaptörler yarardan çok zarar olurlar.

Modeminiz uzaktaysa veya arasında duvar varsa o adaptörler yarardan çok zarar olurlar.
Ona bakacağım, ethernet çekerim en kötü. Bu hazırladığımız sistemde Palit 5070 Ti Gaming-S bir de V1 versiyonu var aralarında 2K gibi bir fiyat var. Bu fiyat farkı neyden kaynaklanıyor? Özellikleri aynı gibi geldi.

Yanlış bilgi: GamingPro-S modelinde Vapor Chamber bulunmuyor. GamingPro'da Vapor Chamber bulunuyor ve ikisi farklı modeller.
Aslında kartların teknik özellikleri aynı gibi görünse de fark soğutma tarafında ve tasarım detaylarında oluyor. V1 versiyonunda bakır tabanlı klasik bir soğutma var, Gaming-S tarafında ise buhar odacıklı (vapor chamber) bir soğutma kullanıyor. Bunun dışında RGB, estetik detaylar ve kullanılan malzemeler de ufak tefek fark yaratıyor. Yani performans anlamında uçurum yok, ama soğutma verimliliği ve tasarım farkı fiyatı etkiliyor.

V1 olsa daha iyi olur diyebiliriz kısaca anladım teşekkürler.

Guc kaynaginin hangi marka ve setrifikasinin ne olduguna da bak. Genelde hazir sistemlerde kasayla beraber pek iyi olmayan PSU koyuyorlar.

Hocam bu serinin sadece Gaming Pro versiyonunda buhar odacıklı soğutma kullanılıyormuş Reddit'te araştırdım. V1, S modelleri bakır ile soğutma yapıyormuş. En pahalısı en iyisidir kafasıyla da gitmek istemedim. V1 MODEL - S MODEL siz hangisini tercih ederdiniz? Sayfa reklamlarında JPEG şeklinde ikisninde ayrı özellikleri öne çıkarılmış. Kafam karıştı bir tık.

V1'in soğutması bi tık daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…