Hiç bilgisi olmayan birine hazır sistem önerisi

Her şey Tayvan'da Çin'de üretiliyor zaten

Çinse sıkıntı olabilir ama Tayvan bu işlerin yeri zaten. Baska firmalara da PSU uretiyor biraz arastirdim yillardir bu iste olan saglam bir marka.

FSP, Tayvan mali PSU ureticisiymis 80 + Bronze 750W moduler kablo. Guzel gule gule kullanin.
Teşekkürler

Cooler Master sıvı soğutucu bu ürünün renklerini tek renk olarak ayarlayabiliyor muyuz? ARGB (adreslenebilir) anlamındaymış. Renk değiştirme işi olabiliyor mu?

Her şey Tayvan'da Çin'de üretiliyor zaten
Anakartın özellik olarak desteklemesi gerekiyormuş sanırım RGB renk değişikliği için. Bilgisizlik zor Şöyle tek renk atayabilirsem çok hoş olurdu.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI Center'dan ayarlanıyor diye biliyorum.
Bunun için sanırım anakartın MSI olması şartı yok. Gelince bakacağız artık. YouTube vidolarında çok kalitesiz bir renk cümbüşü vardı tek renk ayarlanabilirse güzel olurdu.

Ayrıca Windows kurulumunu bilmiyorsanız Recep hocamın alttaki videosunu izleyebilirsiniz.

Onu çok şükür biliyorum Ucuza bir key çözüp kurulumu yaparım. Ekran kartını manuel yüklerim. Diğerlerini zaten otomatik yüklüyor.

W11 işlemci driverini manuel mi yüklemek gerekir?

Onu çok şükür biliyorum Ucuza bir key çözüp kurulumu yaparım. Ekran kartını manuel yüklerim. Diğerlerini zaten otomatik yüklüyor.

W11 işlemci driverini manuel mi yüklemek gerekir?
Key'e gerek yok hocam. Alta bıraktığım link ile yapabiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…